היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני ממש שונאת את הרופא שלי נמאס לי ממנה היא נותנת לי הרגשה שהיא ממש לא מקצועית במקום שהיא תדריך אותי איזה בדיקות צריך לעשות אני מדריכה אותה בזכות הפורום הניפלא הזה יש לי מעט ידע לא גדול אך ככה קצת הייתי אצה היום בביקה שיגרתית לראות שהכול תקין אחרי הגרידה שעברתי
וסתומה הזאתי מעבירה כרטיס ק"פ שואלת אתי שוב פעם "למה עשית הפלה איזה שבוע ?" כאילו מה את שלחת אותי לעשות את זה את לא רואה במחשב אמרתי לה שיש לי איחור של יומיים ואני רוצה שתוציא לי הפניה לבדיקת דם לשובוע הבא שלחה אותי לעשות שתן ואם אתן זכרות שסיפרתי הבדיקות האלה לא עובדות אצלי כמובן שהבדיקה יצא שלילית . אך בפעם הקודמת שכן הייתי זה גם נתן שלילי שבוע אחרי שבוע 4 פעמים ושניגשתי אליה אז היא הסתמחה על הבדיקה הביתית ויש נתנה לי מרשם לכדורים לזירוז ישר שאלתי אותה לא צריך קודם לעשות בדיקות דם כי בדיקה ביתית הי לא 100% והיא אומרת "נו טוב אני אתן הפניה אם תשובה שלילי לקחת כדורים" ורק בבדיקת דם נתן חיובי והיום ראתה שלילי שלחה אותי הביתה . אני שואלת אותה את לא צריכה לעשות לי בדיקה לראות שהכול תקין אחרי ההפלה שעשיתי מ 30/4 עד כה היא לא בדקה ומה היא אומרת לא הכול בסדר אין מה לבדוק לא בקדה לא כלום ומחליטה ככה שהכול טוב
כמובן שלא ויתרתי לה היתעקשתי שכן תעשה אז היא אומרת "טובבבב תשכבי " אויי אתן לא מבינות איך רציתי לצאת עליה אך החזקתי את עצמי אני ממש שוקלת לעזוב את כללית רק בגללה. בק"פ חולים שלי יש רק רופאה אחת ואני לא רוצה רופא אז אין לי בררה אלה לעבור ק"פ
בנות סליחה על החפירה אבל אני ממש עצבנית הייתי חייבת להוציא את זה לילי
11 תגובות
עמוד 1
היי לילי, אני כל כך מבינה אותך. אני במאוחדת ויש לי רופא נשים שבא ליום עבודה לתקתק בנות. את כל השרלות שאני שואלת אותו אני לומדת רק מפה. היא כ״כ עיצבן אותי פעם אחרונה שיקרתי אצלו והחלטתי להחליף רופא לרטפא מומחה שדרך אגב עובד גם עם כללית ואולי שווה לך לבדוק. קוראים לו ד״ר פרידלר שבח. שמעתי שהוא מעולה.
בקיצור, אל תתעצבני ככה זה קופ״ח ואין צורך לעזוב בגלל רופא אידיוט. בהצלחה!
היי לילי, חבל על העצבים שלך, גם לי יש רופא שכל פעם שאני באה אליו אני צריכה לעבור מחדש על כל ההיסטוריה בערך, אין מה לעשות, לצערי אנחנו מגיעות לרמה שאנחנו יודעות יותר מידי טוב על מה אנחנו מדברות ומה אנחנו צריכות לעשות בשלב הבא ורק רוצות שהרופא ייתן את המרשם או את ההפנייה. סבלנות ולקחת בקלות, זאת העצה הכי טובה שלי. או ללכת לרופא מומחה ואז את מקבלת יחס V.I.P כמובן שאת משלמת בשביל זה אבל לפעמים המחיר שווה רק בשביל ההרגשה. בהצלחה וחג שמח
יש לי גם רופאה כזו ניראה לי היא צריכה לצאת לפנסיה בהריון הקודםם שלי מרוב שהיא היתה סתומה ההיתי ניגשת רק לאחות הריון והכי מצחיק שאתמול קבעתי תור לרופא אחר והיתה טעות שלהם אז שלחו אותי אליה וגם אצלי היא הרופאה היחידה והשאר בנים אבל לא איכפת לי ליהיות אצל גבר כי היא ממש אבל ממש סתומה....
תודה בנות
אני באמת השמח להחליף את הרופאת נשים שלי ולגבי ד״ר פרידלר שבח הוא בן וגם רופא פוריות חוץ, אני אוליי ישמע לך פרמיטיבית או שמרנית מדי אבל אני לא מסוגלת ללכת לרפא . למה? קצת קשה להסביר תעמי צניעות או אי נוחות לחסוף את האיזורים המוצנעים ליד משהוא שהוא לא בעלי וזה משהו שתמון אצלי כבר מילדות אני גם ליד אמא שלי לא מסוגלת להיתלבש לילי
אז ככה בתור זאת שעושה בדיקות (היפוכונדרית )
אני עשיתי בדיקות גנטיות בדיקת דם כללית + שתן בדיקה להפטיטיס B ועוד מחלות זיהומיות אחרות טוקוספלזמה ועוד ...
אני מטופלת בקופת חולין מאוחדת בפתח תקווה אצל רופאה מקסימה בשם - אירינה אלכסנדרובסקי
במאוחדת יש רופאים מעולים ויש פחות טובים צריך להתנסות ולבחור אחד/אחת שיודעת על מה היא מדברת ולא חפיפניקית ...
בהצלחה
היי לילי, אני מזה יכולה להבין אותך, גם אני לא קיבלתי מהרופא שלי בהתחלה שום דבר ואני עמדתי על זה שייתן לי בדיקות ואולטרא סאונד.... תעמדי על שלך ותדרשי שיבדקו ואל תסתפקי ב "הכל בסדר"....
היי לילי, לי היתה בעיה מאוד רצינית ללכת לרופא ולא לרופאה, אבל לא מצאתי מישהי מספיק טובה שהתחברתי אליה ומשם הגעתי לרופא ההשים שלי שהיה ממש בסדר עד שהתגלתה הבעיה שלי להכנס להריון ולדעתי הוא לא יודע איך להתמודד עם זה וסתם בזבז לי את הזמן.
גל ד"ר פרידלר שמעתי במקרה מהקוסמטיקאית שלי. הוא טיפל באחותה אחרי הרבה זמן שלא הצליחה להיקלט ונכנסה להריון אחרי פעמיים שביקרה אותו... אני מקווה שגם לי יאיר המזל ואקלט במהרה. מעבר לזה שיש לו רזומה ונסיון של שנים... אז הלכתי על זה... שבוע הבא אכתוב לכן מסקנות מהביקור שלי אצלו:-)
לצערי אני לא מכירה רופאות טובות אבל אני בטוחה שאם תתייעצי עם האחריות בקופ"ח הן בטוח ידעו להמליץ לך על רופאה טובה. בהצלחה
הרופה שהיה לי היה מגעייייייייייייייל ולא מבינה איך סבלתי אותו כל כך הרבה,,,, אפילו עברתי קופת חולים בגללו....... אם רופה נותן לך הרגשה טובה , מבין , לא רק תעודה על הקיר, זה יסייע לך בטיפול
Live your life
אוףףףףףףףףף חבל שאני לא מפקחת ממשרד הבריאות... הייתי שוללת לה את הרישיון מיד.... מה זה? היא עושה טובה שהיא מגיבה..... פשוט מעצבןןןןןןןןןןןןן
חחחחח צודקת אני כבר החלטתי סופית אני מחפסת לי רופאה טובה באיזור המרכז יש לך משהיא להמליץ לי עליה ? לילי
אני מהדרום אז אני לא מכירה..... חמותי מהמרכז אז אשאל אותה...