שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות לא הייתי פה זמן דיי רב.... חזרתי אחרי דיכאון ממושך... מקווה שיהיה טוב.
    רציתי לשאול אני ביום ה- 14 והיום בבוקר התעוררתי והייתה לי הפרשה חלבונית- ערכת ביוץ הראתה פס אחד גם אתמול וגם היום ואני חושבת שהביוץ שלי בדרך... ממעקב הזקיקים היה לי זקיק 15 ביום ה- 12.רציתי לשאול איך אני אמורה לקיים האם לקיים מעכשיו כמה שיותר או לחכות לראות בסטיק 2 פסים ואז לקיים.
    עד עכשיו קיימתי ביום ה- 11 והיום בבוקר.
    מה אתן אומרות????

בר
1 תגובות
עמוד 1
  • היי בר,
    עד כמה שאני יודעת ומה שהרופא שלי המליץ לי זה לקיים יחסים יום כן יום לא כדי לא לפגוע באיכות הזרע....
    ולא הייתי סומכת על הערכות ביוץ האלו כי לדעתי הן לא אמינות, לי הן הראו ביוץ במשך שבועות וניסיתי כמה ערכות.

מקווה שעזרתי ושיהיה בהצלחה לכולנו :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה