סקר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    נושא שמטריד אותי...
    היכן אתן מאחסנות את הצעצועים/משחקי קופסה של הילדים???
    אנחנו עוברים דירה בעוד כחצי שנה והייתי רוצה לשמוע רעיונות כי אני לא אוהבת את הסידור שיש לנו עכשיו.
    עכשיו הצעצועים של שניהם בסלון...

18 תגובות
עמוד 1
  • אנחנו עוברים עוד חודש

מצטרפים ל YES

072-2514350 מספר ישיר אליי ללא המתנה
  • >ודה מיכל.
    כרגע יש לנו בעיית מקום, החדר של שניהם פיצי... חוץ מ-2 מיטות וארון אין מקום לכלום...
    כרגע אני חושבת על אחסון בבית החדש, לכן תשאלתי

• אצלינו כל הצעצועים בחדר שלהן.
    יש כוורת כזאת שחלק מהתאים זה מגירות עם כל מיני (בובות במגירה, מכוניות במגירה, כלי מטבח במגירה קוביות ולגו במגירה וכו') וחלק מדפים בשביל ספרים ומשחקי קופסא. דברים שאני רוצה לשמור מחוץ להשג יד באופן חופשי - בתאים למעלה.
    ויש מדף לאורך כל הקיר בשביל צעצועים רכים.

אני לא בטוחה שהבנת משהו מההסבר הצולע שלי, אני יכולה לצלם לך, אם את רוצה.

דברים גדולים כמו בימבות ואופנים וכדורים - בגינה.

ויש גם פינה קטנה בסלון, בשביל צעצועים שכרגע הכי פעילים.
    ועל השידת טלויזיה יש כמה צעצועים קטנים. לרוב ציוד משרדי (טושים, מדבקות מספריים וכו'). מסודרים בקופסא.

אבל אני לא בעד להפוך את הסלון לחדר משחקים.
    ביום הן משחקות שם, אבל סיימו משחק - מחזירים לחדר, לוקחים אחר.
    בערב הסלון שלנו חוזר להיות סלון של מבוגרים.
    בלי להתישב על בובה או רעשן ולהתקע בכדור או בימבה.

• http://www.yo-yo.co.il/articles/%D7%97%D7%93%D7%A8%D7%99_%D7%99%D7%9C%D7%93%D7%99%D7%9D_%D7%90%D7%97%D7%A1%D7%95%D7%9F

מצטרפים ל YES

072-2514350 מספר ישיר אליי ללא המתנה
  • תודה

• גם אצלנו אין צעצועים בסלון...
    יש לו ספרייה גדולה עם משחקי קופסא, ספרים, צעצועים גדולים ובובות פרווה (הגדולות על המדפים והקטנות בתוך סלסלה)
    במיטה שלו יש גם שתי מגירות גדולות לכל הפיצ'יפקס...
    והמטבח, עגלת סופר ועגלות בובה בתערוכה
    לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!

• אצלנו אין כמעט צעצועים בסלון חוץ מטרמפולינה של איתי אורגן של ליאבי ונדנדה של זחל הכל מרוכז בפינה על מזרן הפעילות
    שאר הצעצועים הם בחדר שלהם ומסודרים בכוורת גדולה

• יפעת, טרמפולינה של איתי אורגן של ליאבי ונדנדה של זחל ?
    ממתי יש לך 3 ילדים?
    איתי, ליאב, זחל?
  • שולי

• שולי

וזה סבבה לגמרי, גם ככה אין לנו מקום לזבוב....
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • אצלנו כמו אצל נגה, המזנון משמש מקום אחסון (זמני) לצעצועים שמשחקים בהם ביום יום. כל השאר נמצא בחדר בארון בצורה מסודרת, ואני מוציאה לה מה שהיא רוצה. חוץ מזה יש בסלון גם שולחן ציור עם צבעים ודפים, וספונת שלפעמים "חונים" עליה מלא צעצועי פרווה.
    כך שלפעמים זה נראה די מבולגן אבל בערב כל דבר חוזר למקום והסלון מקבל צורה נורמלית.
    אני לא חושבת שהסלון שלנו צריך להיות סטרילי, מצד שני בערב או כשבאים אורחים יש לי אפשרות מהירה לסדר אותו.
  • אצלנו בהגדרה הכי בסיסית - בסלון נמצאים רוב שעות הערות ,חדרי השינה נועדו לשינה. ולכן בסלון מרוכזים כל המשחקים (בתוך כוורת + שתי סלסילות +משחקי קופסא בארון המזנון). לנו זה נוח ונעים שכל חיי הבית מרוכזים יחד.
    להגיד שזה הכי יפה? זה לא, אבל זה כן הכי נוח לנו והכי פרקטי לנו ומעבר לזה - זה הכי נוח להן.

• אצלנו משחקי קופסא בחדר של הילדים על השידה
    ושאר משחקים שהם אוהבים בסלון
  • אפשר לקנות את המגירות פלסטיק של כתר. הן מעולות!
    ויש גם את הארגזים הצבעוניים עם הגלגלים, שניתן לשים גם אחד על השני באופן מודולרי (ראיתי ממש יפים באיקאה, ויש גם באייס ובהום סנטר)

תני קפיצה לאיקאה, אם זה קרוב לך, יש שם המון רעיונות ופתרונות איחסון... כולל כוורות למיניהן...

והכי חשוב - פעם בכמה זמן לעשות סינון של צעצועים ולהעיף דברים מיותרים או ישנים (או הכי טוב- לתרום)

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • בקופסאות גדולות של כתר והן מתחת למיטה
    חוץ מזה שיש עוד ארגז בסלון שהוא זמין להם יותר.

אם יש לך מקום בבית החדש אז תשימי ארון צר שמכיל את כל המשחקים- באיקאה יש מגוון רחב של פתרונות.

בהצלחה
  • תודה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה