5 שנים.. מה יהיה ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולכן
    טוב אני חדשה , הסתכלתי על התגובות הכול כך תומכות, חשבתי.. גם אני רוצה..
    אני נשואה כבר חמש שנים , מנסה להרות מהשנה השניה וללא הצלחה..
    כמה החלפתי רופאים , כמה ניסיתי, כמה בכיתי, מסתכלת על חדר "הילדים" הריק בבית ומדמיינת ,, שוב מדמיינת ... אוי כמה שזה קשה..
    לכולם יש , לי עדיין אין .

אני לא כל כך "דראמה קוין " , אני בעצם מאושרת בחיי, בעלי תומך ואוהב , משפחה לא לוחצת ואהבת , לומדת , מגשימה חלומות.. יש לי הכול..

נכנסתי לפה קודם כול לתמוך וגם לקבל תמיכה ..

לי יש מחזור קצר מדיי , יומיים וחצי , דם שיוצא גבשושי מדיי, וצבעו אדום מאוד כהה, רופאה אומרת נורמלי ואני לא כל כך מסכימה ,, בינתיים אני מטופלת בדיקור סיני , לאן זה יוביל ? בינתיים מנסה ..
    אם למישהי מכן יש בעיה דומה , מכירה את הנושא ,בבקשה לא לחסוך בתגובה..
    מקווה שלא שיעממתי אותכן..

Live your life
14 תגובות
עמוד 1
  • ממש לא שיעממת

קודם כל ברוכה הבאה למעוננו הקט והחביב
    שבו כל אחת תומכת ולא משתעממת מאף הודעה
    כי המטרה היא משותפת...

דבר שני , שיהיה המון בהצלחה , לא שזה יעזור
    אבל אני מכירה כמה מקרים כמו שלך לצערי .

שאלה , ניסית הזרעות ? הפריות ?

נראה לי ש ב-3 שנים היה שווה לנסות את זה ...
    בעזרת ה' נעשה ונצליח !!!
  • תודה תודה..

הקטע שאני רוצה הכול בטבעי , קשה לי לדמיין שאוכל לעבור IVF , זה כל כך לא אני..

אני נפגשת עם מומחת פוריות עוד שבועיים ומשם מתחילה הכול מחדש.

Live your life
  • דבר ראשון זה לא בושה ואין אדם שמתאים ךו טיפולים על פני טבעי
    כמה מהבנות דודות שלי , רצו להכנס טבעי במשך 3 שנים זה לא הלך
    ואז הם התחילו הפריות ונולדו להם ילדים מקסימים ...

בהריונות השניים הן נכנסו לבד

• ברוכה הבאה!!!

תשארי פתוחה להצעות. אני מבינה את הקסם בלהכנס להריון באופן טבעי, אבל ברגע שזה לא הולך, עוברים לתוכנית חילופית.
    גם אני הייתי שם ואחרי חצי שנה הבנתי שלא הולך והתחלתי טיפולים אצל רופא המשפחה. אני עדיין לא בהריון והגיע הזמן לרופא פוריות.

היום אנחנו מנסים כבר 10 חודשים להרות ומקווה שבקרוב זה יקרה.

בהצלחה!!!

• היי
    ראשית קשה לשמוע קודם כול.
    ושנית אם את מנסה 3 שנים ולא הלך את חייבת לעבור לרופא פוריות על מנת לשלול בעיות חלילה.
    נכון שכולם מעדיפים בטבעי אבל כזה לא הולך עוברים ל-IVF זה לא בושה ומחצית מהזוגות שאני מכירה ומרבית הנשים פה בפורום עוברים את זה
    אז יקירתי תיפגשו את ובעלך עם הרופא ותיראי שבע"ה הכל ילך לך בקלות,
    ואז תאמרי לעצמך למה ביזבזתי כל כך הרבה זמן כשיכולתי לחסוך את זה??
    בהצלחה ותהיי חזקה

• ברוכה בהבאה לפורום המקסים הזה
    ומאחל שהות קצרצרה שבעזרת ה' נעבור כולנו יחד לפורום השכן

וכן אני מסקימה אם מה שהבנות כבר אמרו זאת לא בושה לקבל עזרה גם אני כמוך רציתי הכול על טבעי ונראה שלא ממש הולך אז כנרה שם אני יפנה לקבל עזרה

שיהיה לנו בהצלחה
    לילי
  • הי.. מסכימה פה עם הבנות... הייתי מציעה לך לבדוק את הנושא, גם ככה כל התהליך לוקח זמן (הפניות, בדיקות, תוצאות), וכשמתחילים טיפולים מנסים דברים "קלים" יותר (במיוחד אם אין בעיה חמורה ואם אתם צעירים)..
    והאמת שהשד לא כזה נורא.. העיקר שיביא תוצאות...
    המון בהצלחה, ויש פה בנות מקסימות שבטוח יענו על כל שאלה שתצוץ.....
  • היי, ברוכה הבאה לפורום מאחלת לך שהות קצרה ומהנה...

לגבי שאלתך בעניין המחזור שלך, אני בדיוק כמוך... יש לי מחזור של יומיים עד שלושה וכמעט שאין לי דימום...אני יכולה להיות עם תחתונית למשך כל המחזור
    גם לי יש דם גבשושי וכהה.... גם לי אמרו שזה נורמאלי...

בכל אופן אתם חייבים ללכת לרופא פוריות אנחנו מנסים כשנה וכבר נפגשנו עם פרופסור לפוריות... אם ה תגיע עוד שבוע... אז אתחיל לראשונה עם איקקלומין לקראת טיפול ההזרעה הראשון..... הפרופסור אמר לנו לנסות שלושה כאלו ואם לא הולך אז הפריה

שיהיה בהצלחה

שיר
  • אני בעד להיבדק... מה יש לך להפסיד. ... ידע זה כוח!!! אם תדעי מה הבעייה (בתקוה שאין כמובן) תוכלי לדעת את מי לתקוף... ובמידה ואין בעייה זה ימלא אותך ולפחות תהיי רגועה יותר... כך או כך את תצאי נשכרת.... אז אני בעד להיבדק...
  • תודה לכולכן
    אתן ממש מקסימות, ואין , אין , אין שום ספק שכולנו נהיה אימהות "קוליות"

התור שלי ב20 לחודש , אצל ד"ר מנור בקריות , בגלל שהיא רופאה זה כבר טוב

לילה טוב "אימהות העתיד "

Live your life
  • ברוכה הבאה מותק!
    מחזיקה לך אצבעות שתיכנסי להריון בקרוב ושתמלאי את חדר הילדים המיותם סופסוף...
  • בריכה הבאה
    אני כל כך מבינה אותך גם אני נשואה כבר כמעט 4 שנים ומנסה להכנס להריון יותר משנה בלי הצלחה אני התחלתי כבר בדיקות כי אין ברירה חייבים לדעת למה
    זה באמת כו שהבנות אמרו לא כל כך נורא והכי חשוב זה בסוף התוצאה
    שיהיה לך המון המון בהצלחה
    מחזיקה לך
    שבקרוב כולנו נעבור לפורום השכן

• היי MONA
    אני מטופלת אצל ד"ר מנור בקריות והיא מקסימה!!
    כל כך עדינה ומנוסה.
    אני חושבת שאחרי 3 שנים זה טוב שאת פונה לרופאת פוריות
    לא כל טיפולי הפיריון הם IVF
    הכל תלוי מה הבעיה שיש, ואם אין משהו ברור מתחילים מאיקקלומין או זריקות + הזרעות ורק אחרי מס' ניסיונות כאלו עולים שלב לIVF

בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה