קצת עידוד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום יקרות,

זה כמה זמן אני עוקבת אחר המתרחש בפורום והבטחתי לעצמי שברגע שיהיו חדשות טובות, אספר ואשתף אתכן על מנת לעודד ולתמוך.

אז ככה, אני ובעלי התחלנו לנסות להכנס להריון לפני כשנה וחצי. כעבור קצת יותר מחצי שנה, בצענו בדיקת זרע שהראתה כי הדברים לא במיטבם- תנועתיות נמוכה וגם אלו שטובים- לא רבים. כמו כן, המחזור שלי לא כ"כ סדיר (כל 34-40 יום).
    התחלנו בטיפולים, תחילה הזרעות עם איקקלומין ולאחר מכן עברנו להזרעות עם זריקות גונל. הייתי במקום של הייאוש והכאב והפחד שזה לעולם לא יקרה. במקום שבו נראה כי כולן נכנסות להריון בקלות מזעזעת. במקום שבו לא יכולתי לשמוע שהנה עוד חברה בהריון או לראות סרטים על תינוקות.
    בקיצור, עם מעט אופטימיות וכוחות.

אבל אז, בטיפול השני של הזריקות נכנסתי להריון וכעת כבר נמצאת בחודש החמישי (טפו, טפו, טפו).
    כשהייתי בתקופה הקשה של הציפייה והאכזבה, רק חיפשתי משהו שיעודד. לכן משתפת אתכן, בתקווה שזה יביא קצת תקווה-
    לאלו מכן שרק מתחילות עם התהליך של הטיפולים- לא חייב שזה ייקח שנים ויתכן שכבר בטיפול השני/שלישי תקלטו.
    לאלו מכן שכבר נמצאות בתהליך- לא להתייאש! ואני יודעת שזה לא קל לשמוע ואף מעצבן, גם אותי זה הכעיס בזמנו. אבל אולי ברגע שזה נאמר ממישהי שהייתה שם, זה יישמע אחרת.

מקווה שהצלחתי ולו בקצת לרומם את מצב הרוח..

8 תגובות
עמוד 1
  • כל הכבוד לך

המשך הריון תקין ולידה קלה !!!

• המשך הריון תקין ולידה קלה
  • המשך הריון תקין ולידה קלה

ובאמת המילים שלך מאוד מעודדות.. תודה

Live your life
  • תודה רבה על העידוד...
    זה בהחלט מרגש לשמוע על התהליך שעברת...

מאחלת לך הריון תקין וקל....
  • וואוו איזה יופי בשורות ממש משמחות שיהיה במזל טוב
    והריון קל ותקין
    לילי
  • וואו באמת מעודד.... שיהיה לך המון מזל טוב ובהצלחה

אני לקראת הטיפול הראשון של הזרעה עם איקקקלומין תחזיקי לי
    רציתי לשאול האם יש תופעות לוואי לכל ההורמונים האלו? האם הם משמינים? גורמים לבחילות? כאבים ?......

שיר
  • איזה חמודהההההההההה!!!!! זה אכן מעודד.... אבל אני מקווה שזה יבוא לי טבעי כמו בראשונה....
  • תודה מתוקות על כל האיחולים והברכות..

שיר26, מחזיקה לך מלא מלא מאמי...
    לאיקקלומין אין כל כך תופעות לוואי, מלבד שעם הזמן זה גורם לרירית הרחם להיות דקה (מה שכמובן מקטין את הסיכוי להקלט) ולכן עוברים לזריקות.
    למה שבעיקר יש תופעות לוואי זה אנדומטרין (טבליות תמיכה)- שיכול לגרום לבחילות, רגישות בחזה, כאבי בטן דומים לכאבי מחזור וכאלה..
    אף תרופה לא גרמה לי להשמנה..

המון בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה