היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
תגידו יש כאן מישהי שיש לה פלטינום בכללית? יש איזו השתתפות בקניית זריקות ותרופות? אני זוכרת שבטיפול עם הילדה שלי הלכתי לקנות הכול ושילמתי ישר 850 שח בבית מרקחת, את האמת המצב הכלכלי שלנו כרגע לא מאפשר לנו להוצאות כאלה ואני חברה בפלטינום כבר 3 שנים..
אני לא חושבת... גם לי יש פלטיניום אבל לא שמעתי שיש הנחה נוספת על תרופות...
אין לי מושג,שיהיה בהצלחה
יש הנחות בסקירה ובשקיפות - מאיבר למושלם, אבל בטיפולים עצמם אין הנחה נוספת... את יכולה לבקש מבנות שהצליח להם טיפול - את התרופות שנשארו להם... אני כבר מסרתי ל3 בנות שונות תרופות שנשארו, וזה עוזר מאוד... חבל שזה יזרק סתם. "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
היי לי יש פלטיניום ויצא לי כל הזריקות/תרופות לטיפול הראשון כ600 שח... קניתי בסופרפארם ויצמן בתל אביב -שעובד עם כללית ויש לו טיפולים אלו .. כולל כ20 זריקות דקאפ' גונל אפ 900 ( צריכה 150*5) ומנוגון...צריכה 2 אך לקחתי 6 אמפולות... וקרניון כ20. כל זה כ600 שח