היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בוקר טוב בננות ראיתי שיש רעיונות למתנות סוף שנה לילדים ומה עם הגננת והצוות בגן ואני לא יכולה ללין קנינו כבר בפסח מתנה קטנה משם . אוףףףףףףףףףף אין לי רעיונות וגם יש הרבה אנשי צוות בגן תודה מראש על רעיונות אורלי
6 תגובות
עמוד 1
יש את רשת סבון של פעם או בודי שופ יש שם כל מיני סבונים קטנים או שמנים שאפשר לתת מתנה לצוות
קופסאת שוקולדים של מקס ברנר
אני לא יודעת מה קניתם בללין, אבל קרם גוף / ידיים זה נחמד
מפיץ ריח עם המקלות, זה תמיד ארוז יפה ולא יקר
אני מנסה להיזכר מה עוד קיבלתי שנים קודמות.... פתאום שכחתי הכל תמר
תמי על איזה סכום כדאי את הכרטיס מתנה למשביר?זה נשמע אחלה רעיון לסעיית של אדירי שאוהבת אותו בטירוף! אולי גם לגננת
אוףףףףףףףףף יאללה עוד רעיונות בבקשה התלושים זה סבבה אבל לא שיש צוות גדול נראה לי קצת לא נעים לתת סכום לא ראלי . שוקולד נראה לי אבל אולי יהיו עוד רעיונות . נגה מגבת בשקל יש אולי 1 שמגיע לה