סיימתי את המחזוררררררררררר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איזה כיףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!! יאלה עכשיו מתחילה הסדרה החדשה של בדיקות ביוץ............... מי סיימה היום?
18 תגובות
עמוד 1
  • ב-ה-צ-ל-ח-ה ! ! !

שאלה,
    את עושה את הבדיקות ביוץ הביתיות? כי אצלי הן מזה לא עבדו לצערי.... זה הראה לי שאני בביוץ כל יום במשך כמה שבועות... אז התחלתי מעקב זקיקים :)

אני מחזיקה לי ולך ולכולנו
  • בהצלחה
    והלוואי והחודש זה יקרה

• בהצלחה
    מחזיקה לך ולכולנו
    סיימתי לפני יומיים
    אני גם מתחילה יאללה שיהיה לנו בהצלחה
  • בהצלחה והלוואי שהחודש זה חודש
    לילי
  • שיראל,
  • שושי אני יגיד לך מה הבעייה איתי, - אני ע-צ-ל-נ-ית!!!!!! אין לי כח ללכת לבדיקה... ובטח שלא למעקב.... אני מתעצלת... את מבינה? בטח את לא מבינה אבל בכל זאת... זו אני!!!
    המעקב זקיקים דורש מעקב יומיומי???? איך זה בדיוק עובד????
  • מאמי,

את לידי תלמידת בית ספר בעצלנות, תאמיני לי...
  • סליחה על הבורות אבל מה בדיוק עושים בבדיקה של מעקב זקקים?
    זה סוג של בדיקת דם או אולטסאונט ? או משהו בכיוון ?
    לילי
  • חחחח גם לי אין מושג זה בסדר
  • אני חושבת שאם את מנסה רק קצת זמן אז חבל עכשיו להתחיל עם מעקבי זקיקים, זה סתם מכניס מחשבות טורדניות... אם יש לך מחזור סדיר את יכולה לדעת בערך מתי את מבייצת ולעבוד בימים האלה, ויאלה, שנשמע בשורות טובות!!!
  • בהצלחה!!!!

לכי תעשי מעקב זקיקים ביום ה-14 למחזור.
    בדיקת אולטרסאונד פשוטה תוכל להגיד לך בדיוק מתי הביוץ...

אל תהייי עצלנית... לא חבל על כל הכסף שאת מבזבזת על הבדיקות הבייתייות שת'כלס לא תמיד אמינות?
    יאללה, תקבעי תור לרופא נשים למעקב זקיקים...
    סופ"ש מקסים

• לא efush, בטוח עדיף להמשיך לבזבז כסף וזמן על הבדיקות ביוץ (שלא עובדות אצלה) ובדיקות הריון....

בקיצור - לכי תעשי מה שהמנוסות אומרות לך בלי לשאול יותר מידי שאלות...
  • יאלה סבבה שכנעתן....א ני אלך לעשות בדיקת זקיקים .... מה בדיוק אני עושה????? אני קובעת תור לרופאת משפחה??? והיא מביאה לי הפנייה? או מה???
  • שאלה דפוקה אה.... עזבו קראתי באנטרנט....
  • שאלה ממש לא דפוקה , הגניקולוגית שלי לא רוצה להביא לי כי היא אומרת שזה
    מוקדם מידי לעשות זאת ....
    אמרתי לה שאני אנסה חצי שנה ואם לא ילך אני מגיעה אליה ואין מצב שהיא לא תתן לי !

בעזרת ה' נעשה ונצליח !!!
  • איזה כיף...
    בהצלחהההה
    שהחודש הזה יהיה שלך. אמן אמן אמן

שלך לעולמים... אמא
  • תותי ....אז בטח גם לי לא יתנו לעשות מעקב זקיקים אה???... אז לא שווה ללכת אה?... טוב ממילא אני עצלנית ברמות קשות אז לא אלך... נראה מה יעשה הטבע החודש....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה