שאלות אחרי מעקב זקיקים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי, לכולן
    סליחה מראש על ה"מגילה" הארוכה, אני תמיד רואה כמה הבנות עוזרות כאן אז אשמח גם לקצת עזרה...
    אני כרגע אחרי מעקב זקיקים, אני די חדשה בנושא והתוצאות שלי היו מוזרות...

לפני 4 ימים ביום ה- 19 למחזור
    היו לי זקיקים בגודל:
    ימין: 20X20 מ"מ, 18X18 מ"מ, 15X15 מ"מ. + מספר קטנים
    שמאל: 10X10 מ"מ. + מספר קטנים
    עובי אנדומטריום: 5
    דוגלס: חופשי מנוזל

היום ביום ה- 23 למחזור
    היו לי:
    ימין: נצפה בתוכה ממצא היפואקוגני צלול בעל גבולות לא סדירים בקוטר: 15 מ"מ + ממצא היפואקוגני לא צלול במימדים : 9X16 מ"מ + מספר זקיקים.
    שמאל: נצפו מספר זקיקים
    עובי אנדומטריום 10.3 מ"מ
    דוגלס: נוזל בכמות קטנה

שאלתי את הטכנאית במקום והיא אמרה שכנראה עבר כבר הביוץ.... והאמת שהיו לי קצת כאבים בצדדים בימים האחרונים....
    מה שאני אף פעם לא מבינה זה המילים הטכניות הגבוהות האלה, אולי מישהי יכולה לתת הסבר קצר...
    1. ממצא היפואקוגני צלול בעל גבולות לא סדירים
    2. ממצא היפואקוגני לא צלול
    3. עובי אנדומטריום
    4. דוגלס

תודה רבה רבה מראש! ושוב סליחה על האורך....
7 תגובות
עמוד 1
  • היי מאמי לפי מה שנראה אני מקווה שנתנת עבודה בימים האלה
    כי לפי מה שנראה הביוץ היה... ברגע שיש נוזל בדוגלס זה מעיד שהיה ביוץ
    בהצלחה

• הי אדוה22, תודה רבה על העזרה!
    לפי האחיות מהמכון פוריות הינו צריכים לעשות יום כן ויום לא.... תאכלס בגלל שהרגשתי את הכאבים בצדדים "השתעשנו" כל יום.... ליתר ביטחון
    רק עוד כמה שעות יהיה לי תשובה מהמכון- מהאחיות ואז נראה מה קורה...
    רשמית אמרו שהחודש יתנו לי תמיכה כלשהי בנרות?? אין לי מושג
    ואם לא ילך אני אצטרך שוב לעשות פורפיל הורמונלי וגם לעשות צילום רחם פעם ראשונה... אני די "משקשקת" מהבדיקה הזאת לכן אני די בלחץ החודש... ורוצה להבין הכול!!!!!
  • טוב, ממה ששמעתי מהבדיקה הזאת, היא לא נעימה, לעיתים כואבת, אבל באורח פלא הרבה בנות נקלטו אחרי זה!!
  • סליחה שכחתי.. יש לך פה למטה פורום אולטרא', שם רופא עונה על השאלות בדר"כ בשעות הערב...
  • soshi תודה רבה! תמיד אפשר לסמוך עליך בתגובות...:-)
    מתברר שכנראה באמת הביוץ עבר... לפי האחיות במכון פוריות.
    קיבלתי היום זריקת אובטרול, וביום ראשון אני מתחילה נרות של אוטרוגסטאן (סוג של פורגסטרון) שהאחיות אמרו שזה לתמיכה להריון עם היה "מפגש", עוד שבוע עוד בדיקת דם להורמונים ואז נראה. בכל מקרה אני צריכה לקבוע לעוד 3 שבועות את הצילום רחם... נקווה שלא אצטרך- יש לי סוג של שביתת נשק עם "כאב", אני לא מתקרבת אליו והוא אפילו לא מסתכל עלי! ואני לא בקטע להרוס את ההסכם

תאמת העברתי "קטעים" עם האחיות היום... בגלל שהזריקה הייתה לבטן ואני די "מרופדת" באיזור... זה בכלל לא כאב... והן די "עודדו אותי" בכל זאת שהבעלול יפצה אותי במשהו...(כאילו אני צריכה עידוד בנושא של פיצויים).
    מה שהן לא ידעו זה שבשבת יש לנו יום נישואין אז ועוד איך אני "דורשת" פיצוי...

יאללה יהיה טוב!
  • כל הכבוד! לכו תהנו....
  • צודקת המעקב זקיקים מאוד עוזר וגם הבדיקות דם... קצת מעצבן לקום מוקדם לבדיקות כדי שיהיה רק איחור "אופנתי קל" לעבודה... אבל זה שווה את זה!

תודה רבה! אני באמת מקווה שיצא משהו מהעסק הזה....
    אני מקווה שלכולנו יהיה הרבה להתלונן הקיץ הזה....! הלוואי!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה