מתי מתי?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנותת חביבותת!!

קודם כל אני בלחחחץץץ ואני יודעת שאתן לא אוהבות את זה........ואתן יודעות עד כמה זה קשה לא להיות........אז אני מרשה לעצמי קצת... (-למרות שאני באמת מנסה להתאפק...ולא לחשוב על זה יותר מידי...)

אז ככה: בגדול,האיחור שלי יוצא ביום שישי-שבת...באיזור היומיים האלה... ואני כבר רווווצצההההההה לעשות בדיקת הריון ביתית... (-עשיתי בדיקה דם ביום ראשון שיצאה שלילי אבל כולן אמרו שזה מוקדם מידי אז שמחתי...) ויש לי הרגשה טובה שהחודש זה החודש שללליייי!! מתי אני יעשה בדיקה?? שבת?? ראשון?? מה אתן ממליצות? בלי נדר מתי שהרוב יכריע-שם אעשה! בלי נדר... חחח

עכשיו- לפעמים יש לי כאבים בבטן של כאבי מחזור... שהתחזקו מהרגע שאני באמת מתקרבת למועד המחזור שלא יבוא ואני חושבת שהתחיל לכאוב לי החזה כשנוגעים בו... ויצא לי פצע בפה כמו לפני שאני צריכה לקבל.... יכול להיות שלמרות כל ההרגשה הזו-יש הריון? גם אם הכאבים התחזקו יותר מהרגע שקרב למועד המחזור??
11 תגובות
עמוד 1
  • היי,
    הכל יכול להיות... גישה חיובית :-)
    תנסי להתאפק עד יום אחרי האיחור, זה ההמלצה שלי... חבל סתם להלחץ ככה יהיה לך תשובה וודאית.
    אני יודעת שזה קשה בטרוף ונראה שהזמן זוחל, תנסי להעסיק את עצמך בדברים שאת אוהבת...
    המון הבצלחה!
  • יום ראשון

• יכול להיות שזה הריון למרות שהכאבים התחילו להיות יותר ממשיים עכשיו כשהתאריך מתקרב..??

בנוסף,ראיתי דימום שבוע אחרי מועד הביוץ..... כשהייתי בשבוע שני. אני אף פעםםם לא דיממתי בלי שום קשר...חוץ מהמחזור... זה נראה לכן השרשה? זה מוקדם מידי,לא?

בלללללעע...לחחחחחחחחחץץץץץ

זה כמו ללכת אל הלוא נודעעע.....
  • היי,
    אני ממש לא רוצה לבאס אותך, אבל חודש שעבר איחר לי המחזור והיו לי כאבים בחזה שרק התחזקו וכאבים בבטן התחתונה וכאבי גב. אחרי שבוע עשיתי בדיקת דם ויצא שלילי ובסוף אחרי שבועיים הגיע המחזור.

אני ממש מבינה את הלחץ וההתלהבות ושאנחנו מנסים להאחז בכל תחושה קטנה בגוף.
    גם אני מתנהגת בדיוק כמוך.
    אני ממש מקווה שאצלך זה כן הריון, אבל המלצה שלי תחכי שבוע לאיחור ואז תעשי בדיקת דם (כמה שזה קשה.....).

אגב, גם אני אמורה לא לקבל ביום שישבת
  • אצלי הוא לא מאחר....הוא מגיע מתי שהוא צריך להגיע....

חוץ מפעם אחת שאיחר יומיים ואז הגיע...שאז ידעתי שזה מחזור ולא הריון....

הפעם אני לא יודעת מה זה הולך להיות... יש לי הרגשה טובה ועבדנו טוב בזמן טוב.... אז..הלוואי שגם אני וגם את לא נקבל ביום שישי שבת

בנות,השרשה בשבוע השני זה מוקדם מידי???

• תחכי עד יום ראשון ותעשי ב. דם
    מקווה שתעדכני אותנו בבטא יפה
  • את הדבר הכי חשוב לא אמרתי לך:

מחזיקה לך אצבעות!!!!!!!

• ביקשתי השבוע-ביום ראשון שהיה לעשות בדיקת דם-ועשיתי. כמובן שיצא שלילי כי זה עוד מוקדם. אני מתפדחת לבקש שוב..חח..הרופאים רואים שעשיתי בדיקת דם אחת השבוע...אז מה אני באה לבקש עוד אחת?? חח

בנות,בבקשה תענו לי לגבי ההשרשה-זה מוקדם מידי אם ראיתי דימום שפסק אחרי ניגוב בתחילת השבוע השני??
  • ואאאאי אני מה זה מבינה אותך
    לפני כמה חודשים הייתי בדיוק כמוך, תקשיבי , זה נוראאאאאאא מלחיץ..
    לדעתי תחכי שבוע , עד אז בטוח תדעי , ואת תאלצי את עצמך לא להלחץ
    לחץ זה האויב מספר אחת לפוריות של אישה
    שיהיה בהצלחה...

Live your life
  • חכי ליום ראשון ותלכי לעשות בדיקת דם זה הכי טוב
    המון בהצלחה ובלי לחץ
  • כן, זה מוקדם מידי..
    אבל כל אחת והגוף שלה...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה