חדשה ולא מגיבה להורמונים... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם,

סבב שני שלי כאן.
    יש לי ילד מדהים שבקרוב בן ארבע שגם נולד מהזרעה חמישית ועכשיו הכל מתחיל מחדש...
    אחרי שנה של ניסיונות, אני מתחילה החודש טיפול.
    היום זה היום השמיני שאני מזריקה 75גונל F ועדיין יש רק הרבה זקיקים קטנים.
    מאחר שעברו כבר כמעט חמש שנים מהניסינות הקודמים שלי ואינני זוכרת כלום.
    האם זה שכיח שהזקיקים לא גודלים גם בעזרת זריקות הרבה זמן?
    מה יהיה השלב הבא?
    ועוד שאלה- למה תמיד מצרפים בדיקות דם למעקב זקיקים? מה בעצם בודקים בבדיקת דם?

המון תודה
4 תגובות
עמוד 1
  • היי, ברוכה שובך ושיהיה הרבה בהצלחה!
    לגבי בדיקות הדם אפשר לדעת באיזה שלב במחזור את נמצאת יחסית למועד הביוץ. לגבי הזריקות - לכל אחת תגובה אחרת. בהזרעות גם אני קיבלת מינון נמוך יחסית של גונאל בתור התחלה. בהתחלה זה היה 75 ואז אחרי כמה ימים העלו לי ל-112.5וב-IVF אחרי חמישה ימים של גונאל 150 היו המון זקיקים קטנים והחליפו לי למונוגון ותוך שלושה ארבע ימים כבר היו 24 זקיקים מובילים.
    בשביל לדעת באיזה שלב את נמצאת, כמה זקיקים יש, עד כמה הם בשלים ומתי את אמורה לבייץ צריך מעקב אולטרסאונד ובדיקות דם וגם להכיר אותך ואת התגובה שלך. בהתאם לזה את מקבלת הוראות מה להזריק, מתי וכמה.
    אבל אחרי שמונה ימים אולי באמת יש מקום להחליף תרופה או להעלות את המינון? לא יודעת.. תשאלי אולי את דר' ישי..
    [ u
    rl=http://smiles.33b.ru/smile.150961.html]
    הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...

• היי
    בטיפול הקודם שלי הזרקתי 6 ימים פיוריגון 75 והזקיקים לא התפתחו כל כך והבדיקות דם גם יצאו נמוכות אז העלנו מינון ל100 וזה התחיל לעבוד.
    הרופאה שלך לא אמרה לך שום דבר? עשית בדיקות דם או רק אולטראסאונד?
    מתי עשית את האולטראסאונד (באיזה יום להזרקות)?
  • לכל זקיק יש את הזמן שלו חלק צועדים בצעדי ענק וגדלים מהר, וחלק לאט לאט...
    אל תלחצי, תני לגוף לעשות את שלו...
    בבדיקות דם בודקים את רמות ההורמונים כדי לראות מתי את מתקרבת לביוץ
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• אני לא כ"כ יודעת למה 8 ימים אין תגובה,
    גם לי זה קרה פעם אחת והעלו לי את כמות ההורמונים,
    מה הבעיה אצלך/בעלך? ידוע?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה