גמילה מחיתולים - אובדת עצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי לכולן,

ב ע י ה !!!!!!!!!
    וברור לי שמכן תבוא הישועה.

בהמלצת הגננת התחלנו עם מיקה ביום שישי האחרון גמילה מחיתולים.
    מיקה בת שנתיים וחודשיים.
    לכאורה נראה כאילו יש מוכנות:
    * יודעת לבטא המון מילים ורצונות
    * מכריזה על קקי.
    * יכולה להתאפק ש ע ו ת עם הפיפי
    * יודעת על הקשר בין סיר/שירותים ל קקי/פיפי
    * אין לה בעיה להסתובב ערומה/עם תחתונים/בלי תחתונים או עם חיתול

אבל

לא מוכנה בשום פנים ואופן לשבת בסיר או בשירותים!
    גם לא אחרי התאפקות של 4 שעות.
    היא ממש מתעצבנת שאנחנו מבקשים ממנה לשבת בסיר. לפעמים אפילו זורקת אותו מכעס.
    בשירותי היא מסכימה לשבת על הישבנון המרופד עם סיפורים ושירים ומשחקים אך ממש לא משחררת. לא פיפי ולא קקי. רק אחרי שהיא קמה היא הולכת הצידה ועושה בתחתונים. ככה כבר חמישה ימים.

להפסיק לדעתכן?
    היא ממש פיתחה שינאה/כעס לסיר. אין לי שום כוונה ללחוץ או לדחוף אותה לעבור גמילה שהיא לא מוכנה לה.

פליז את עזרתכן! לא רוצה לגרום נזק!

טלי (:
10 תגובות
עמוד 1
  • יש לנו כמעט את אותה הבעיה...רק שליאור אפילו לא עושה את הדברים שציינת בהתחלה... ]
  • שמתי לב שלא רשמתי את גילה ולכן ערכתי את ההודעה

• איפה את? את חיה? לא ידעתי שיש לך עוד ילדה
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • בדיוק מה שאורטל אמרה.
    הילדה כנראה לא מוכנה תנסי עוד חודש.
    הרבה מראות פה לילדים שלהם את סיר הסירים
    עושות מסיבת קניית תחתונים, מדבקות , טבלאות.
    אולי משהו מזה יצליח.
    תעודדי אותה כל הזמן

שיהיה לכם המון בהצלחה
  • תראי - לדעתי ובגישה שלי ילד לא חייב להיות מוכן במאה אחוז כדי להיגמל - בתכלס זה הכל אצל ההורים והסבלנות שלהם - וייתכן מאוד ובלי לפגוע שגם אתם משדרים לה משהו שגרם לה אנטי מהסיר - אולי באמת לחצתם יותר מדי? איך אתם מגיבים כשהיא מפספסת? איך אתם מגיבים כשהיא מפספסת לשבת בסיר?
    בכל אופן אם לילד יש ממש חרדות - לדעתי עדיף לשחרר, אפילו לשבועיים שלושה ואז לנסות שוב - עם להב זה עבד ובגדול

• אני מסכימה עם הבנות. אולי עדיף לשחרר קצת ולנסות עוד כמה שבועות שוב.
    אנחנו ניסינו לפני פסח לגמול את עדן במשך סוף שבוע אחד וראינו שזה ממש לא הזמן. היא לא הפסיקה לפספס. לפני שבועיים התחלנו שוב ואחרי 3 ימים הילדה הייתה גמולה לחלוטין (חוץ מלילה כמובן).
    תקראי את המאמרים של דפנה תייר:

http://www.daphnatayar.co.il/Book.html

שיהיה בהצלחה
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • טוב, נו ברור שאתן צודקות.

היום כבר ביקשתי מהגננת להשאיר למיקה את החיתול ולא להציע לה סיר בכלל.
    הגננת סיפרה שבאמצע היום מיקה ביקשה כמה פעמים לשבת בסיר כי יש לה קקי אבל כמובן שהיא לא עשתה שום דבר.מייד שמו לה את החיתול כשהיא קמה.אני לא חושבת ששידרתי או שהייתי בלחץ אבל אולי מבלי לשים לב....
    קלטות ספרים תחתונים...ניסינו הכל. לא עבד

• אנחנו גמלנו את נדב לפני חודש (כאמור גיל 3 +)
    אצלנו עבד רק שוחד (פיפי פרס)
  • גם להב נגמלה עם פיפי פרס
    לא רואה בזה משהו רע
    עכשיו התחלנו פיפי פרס גם על הלילות הקשיםםםםםםםםםם - כולם אומרים לי עזבי תוותרי תשימי לה תחתון לילה - ואני לא מוותרת - בשלי כבר כמה חודשים - משדרת לילדה שאני לא מתרגשת מזה ובטוחה שבסוף היא כבר תבין לבד

• להפסיק את הגמילה! ומייד!
    אנחנו נכנסנו לנזק עצום עם רון בגלל אי מוכנות שלה לגמילה על אף שעל פניו היה נראה שהיא מוכנה בצורה טוטאלית.
    גם היא התאפקה המון והיום בדיעבד אני מבינה במאת האחזוים שזה הסימן הראשון לילד שעדיין לא בשל לגמילה.
    אני אפתח שירשור נפרד ואספר בדיוק מה עברנו בכל אופן אני ממליצה לך להפסיק מייד.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה