היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הייתי היום אצל רופאת הנשים שלי כדי לעשות בדיקת פאפ אז את הבדיקה היא לא יכלה לעשות לי כי אתמול שכבתי עם בעלי ולא ניתן לעשות זאת , לפי מה שהבנתי ממנה .
דבר נוסף , היא ראתה זקיק בשחלה הימנית בגודל 17 והיא אמרה שכל יום זה עולה ב2 אז זה אומר שהביוץ שלי ביום שבת ( שזה יוצא נכון - גם לפי הביוצית וגם לפי המחשבון ביוץ )
אבל אני לא זוכרת אם היא אמרה גודל 21 או יותר
אז בנות , שפכו בבקשה מידע ... אנחנו עובדים כבר מתחילת השבוע ונמשיך היום מחר ומחרתיים כדי לכסות בעזרת ה' נעשה ונצליח !!!
22 תגובות
עמוד 1
הזקיק מסוגל לבייץ מגדול 18 מ"מ, הוא גדל כל יום עד 2 מ"מ, אז כן, הגיוני שייצא לך ביוץ בסופ"ש אם אכן הזקיק ממשיך לגדול...
ואם הוא לא גדל מ17 ???
איזה פחדדד
אל תדאגי, אם הוא הגיע עד 17 הוא ימשיך לגדול סביר להניח עוד קצת ואז יבייץ...בהצלחה!
תודה אפושש
למקרה שלא שמת לב אני החרדתית והפסימית של הפורום ...
למה את ישר חושבת על הגרוע... אני בטוחה שהזקיקון ייגדל ויהיה ענק!!!!
תמשיכו לעבוד גם כמה ימים אחרי הביוץ ליתר בטחון... בהצלחה!!!
תודה גברת KKD היקרה
גברת תותיייי היקרה, איפה האופטימיות שלך ? חחח
אני עדיין מחכה למחזור שלי, זה מייאש...
שבת שלום גברת KKD
לגבי המחזור שלך אני שוקלת להוציא משלחת חיפוש אחריו !!
מה , הוא לא מתבייש ?! ככה נעלם : - ) בעזרת ה' נעשה ונצליח !!!
כן אה............. זה באמת מרגיז....!!! ואת תותי קדימה לעבודה!!!!!!!!!!!!!! הלוואי והחודש הוא שלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
בהצלחה
משלחת חיפוש.. חחח הרגת אותי... מקווה שהרופא החדש יחזיר לי אותו...:-)
שששבת ששששלום!
שיראל יקרה , הלוואי לכולנו החודש האחרון בפורום הזה !!!
בהצלחה אורטלוש!!!!
הלוואי והחודש תקלטי !!!! איזה כיף לשמוע שבעלך משתף פעולה
תודה
מאחלת לך מחזור מהיר ! כמובן קום דל שיגיע ויאללה לעבודה ...
בעזרת ה' נעשה ונצליח !!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחח תותי יקרועה את קורעת אותי מצחוק!!!!!!!!!!!!!!! נראה לי אני ואת היינו מסתדרות יופי... כל היום היינו מריצות דחקות ביחד... נ.ב גם אני "תקפתי" את בעלי חודש שעבר... את לא מבינה בשתיים בלילה היינו קמים בבהלה (שלא נפספס חלילה) כאילו חלמנו את הסיוט של החיים.... ואז מתנפלים אחד על השני כאילו אין מחר.... בקיצור נראה לי שהחודש נהיה יותר רגועים...... אין לי כח להשתגע ולבסוף להתאכזב..... מקווה שלך זה יצליח!!!!!!!!!!!
מגניב לךךךךךךךךךךךךך!!!!!!!!!!!!!!!!!! לי יש זמן!!!!!!!!!!!!!!!!! אני רק עכשיו סיימתי את המחזור אז עד הביוץ יש זמן נראה לי לא???? אז אני שומרת כוחות וכמובן את איכות הזרע ליום ההתקפה.... תותי.. את עושה כל יום או יום כן יום לא??
קיבלתי ב28.5
ספרתי מהיום שקיבלתי 8 ימים ואז עשינו יום כן יום לא אבל 3 ימים לפני מועד הביוץ המשוער עשינו כל יום כלומר , הביוץ שלי המשוער -חל היום (וגם לפי הזקיק בשחלה הימנית שראיתי באלטרסאונד , הגודל שלו התאים לביוץ ביום שבת -היום , + ערכת ביוץ + מחשבון ביוץ + כאבי ביוץ נוראיים בצד ימין ) אז עשינו חמישי + שישי + שבת ברצף מחר לא נעשה וביום שני נעשה ואז מסתיימת לה תקופת הפוריות בחודש זה אומר שנעשה מתי שיבוא לנו .
הכל זה ניסוי וטעיה יכול להיות שיצליח ויכול להיות שלא עדיין לא פתרו את המשוואה הזאת
כל הכבוד אחותי!!!!!!!!!!!!!!!!!! יאלה הלוואי וזה יצליח לך הלוואיייייייי!!!!!!!!!!!!
אני בעיקרון כרגע ביום השמיני למחזור... אז??? להתחיל???????????
נראה לי מוקדם לא????
כל כמה ימים את מקבלת ?
אם 28 אז החל מהיום ה-9/10
אם 30 אז החל מהיום ה11/12
כך נראה לי
יום כן יום לא
בעזרת ה' נעשה ונצליח !!!
בשני הפעמים האחרונות קיבלתי כל 32 יום... אך המחזור שלי לא תמיד מדייק.... אז זה בעייה אצלי... מה את אומרת ממתי אתחיל?
יום חמישי הקרוב בע"ה 16.6 יום כן יום לא + בדיקת "ביוצית" (אם את עדיין מאמינה בזה , עליי זה עובד )