זה כבר התחיל לעצבןןןן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חברה שלי מהעבודה בהריון...וכל הזמן שבעלה בא לבקר הוא שואל אותי נו מה ניהיה איתך? אין כלום בדרךךךךךךך??????????ואי זה מרתיחחחחחחחחחח אותי..... חלאססססססססס כבר קרציות אנשיםם...נכנסים לחיים יותר מדי....גם חברות של אמא שלי כל היום מתקשרות אליה לדעת מה חדש....כאלה חטטניות איכס מאיפה ההתנהגות הזאת באההההה?~~~ לי יש חברה מנסה 3 שנים להכנס להריון ופעם אחת לא שאלתי אותה מה ניהיה איתה ונכנסתי לה לחיים כי אני מבינה שהיא מנסה מלא זמן ויש לה בעיה....אין לי אומץ לשאול אותה זה ממש לא נעים!!!איזה טבע יש לאנשים האלה

מה
2 תגובות
עמוד 1
  • אני מאד מבינה אותך נשמה,
    אבל מה לעשות שיש אנשים שאין להם שכלללל...
    גם אני עד שנכנסתי להריון כל הזמן שאלו אותי - מה איתך ?? נכון את בתחילת הריון, רואים עליך....- ובאמת לא הייתי, זה היה באמת נורא מעצבן, אנשים נכנסים לך לחיים הפרטיים,
    לא נורא קחי את זה בקלות, ואולי בזכות זה תכנסי מהר...
    מותק - בהצלחה , ומלא מלא
  • כן את צודקת...צריך באמת לקחת את זה בקלותת!! תודה מאמיי

מה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה