היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
חחחח כן רק עכשיו נזכרתי..... אתן שותות???? הבנתי שזה חשוב למניעת מומים ומסייע בקליטה להריון... אז אני ילדה טובה ומה שאומרים לי עושה...ומה אתכן????
21 תגובות
עמוד 1
אני כבר חודשיים שותה ...
כדור אחד בכל יום
בעזרת ה' נעשה ונצליח !!!
כל הכבודדדדדדדדד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
זה ידוע מאד בקליטה להריון, וגם בהריון זה מאד טוב למנוע מומים כל הכבוד לך ילדה מקסימה.... תמשיכי כך , ואל תשכחי בטעות...
שבת שלום
כן אהההההההההה אני חייבת לעשות לי תזכורת לשתות כל לילה!!!!!!!!!
XLX טעות מי אמר שזה עוזר בקליטה להריון בולשיט
מה זה משנה? העיקר שזה עוזר............
חח ח יופי שנזכרת.. חח ח אני לוקחת מהיום הראשון שהחלטנו לנסות להכנס להריון...
לצערי זה יוצא כבר 10 חודשים... רופא הנשים שלי אמר שזה לא מזיק לקחת:-) מקווה שלא להרבה זמן:-)
שבת שלום לכולן!!!
kkd_4 אני עוד מעט מסיימת קופסא של 100 כדורים. אחרי שסיימת הלך לבקש לבד מהרופא או שהוא המליץ לך להמשיך לקחת עוד?
פשוט המשכתי... אפשר לקנות בכל בית מרקחת... אני לוקחת את המינון הכי נמוך של אלטמן...
אבל רצוי להתייעץ עם הרופא:-)
איןו מניעה לקחת ביום טבליה אחת גם כשלא בהיריון ... בעזרת ה' נעשה ונצליח !!!
כמה מ"ג אתן שותות????? אני 400 זה הרבה?????
זה בדיוק מה שצריך
טבליה אחת כזאת ליום מספיקה .
זה ויטמין שלא ממש משפיע רציני על הגוף ולא כדור שעלול לעשות נזק
זה טוב 3 חודשים לפני ההיריון ו3 חודשים במהלכו ... בעזרת ה' נעשה ונצליח !!!
כן, זה בדיוק גם מה שאני לוקחת
תגידי יש מצב שהכדורים עשוים כאבי בטן????????????????
מה פתאום ...
בעזרת ה' נעשה ונצליח !!!
חחח אז למה ביומיים האחרונים אני כל שנייה בשירותים???- כנראה צירוף מקרים אה?!!!
גם אני לוקחת חומצה פולית כבר חודשיים את ה400 מ"ג של אלטמן הוא לא אמור לעשות שום תופעות לוואי זה ויטמין \ תוסף ת**** טוב שהתחלת לקחת אומרים שהוא מחזק את הרחם וזה עוזר להקלט יותר מהר ויותר טוב בקיצור אני חושבת שצריך לנסות הכל משהו חייב להשפיע
קניתי כבר מזמן חומצה פולית והרוקח בסופר פארם דחף לי את של לייף, האמת עד היום משום מה לא יצא לי לשתות אותה. האם יש הבדל בין החברות?
גם אני לוקחת את זה כבר חודשיים לילי
טוב, כולכן תרגעו!!
חחחחח שושי!!!!!!!!!!! אין עלייך!!!!!!!!!!!! הבעייה שעדיין לא נרגענו נראה לי...