מוצקים - שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    עידודו אוכל כל יום מנת פירות ומנת ירקות שזה מרק או תבשיל של עוף עם ירקות.
    ראיתי באיזה פורום של תזונת תינוקות שהתזונאית לא ממליצה על בשר כל יום,
    שאלתי אותה כדי לוודא והיא אמרה שהיא ממליצה לתת 3 פעמים בשבוע בשר ובשאר הימים שלא אוכל בשר לתת שילוב של דגן וקטניה.
    מישהי עושה את זה?
    אתן נותנות מנת בשר/עוף כל יום?
    גם ככה האוכל שלו לא הכי טעים ואני מנסה לשפר, אז גם בלי עוף
    [url=http://postimage.org/image/2cuhm5rvo/]

11 תגובות
עמוד 1
  • הי,
    שילוב של דגן וקטניה מהווה חלבון שלם שמקביל למנת בשר עד כמה שאני יודעת. אולי היא לא ממליצה כי בשר מכיל יותר שומנים/אנטיביוטיקה/לא רוצה ליצור לו הרגל להמשך חייו של אכילת בשר כל יום?
    לדעתי,אם הוא אוהב את התוספת הבשרית ולך אין בעיה לתת כל יום בשר תמשיכי עם זה....אני זוכרת שכהילדים שלי היו קטנים לא תמיד הייתי מספיקה לקנות/להפשיר עוף למרק אז מסתבר שה לא כל כך נורא

בקיצור, יש גישות שונות, אם הוא אוהבת את המנה הבשרית יותר מאשר את הצמחונית תמשיכי לתת, כשהוא יגדל הוא כבר יתתחיל לברור בעצמו את הבשר/עוף החוצה

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
  • איזה תבשיל עוף את נותנת גם אני מגוונת לדור כל פעם וצריכה קצת גיוונים אצלי הוא לא אוהב את המרק הרגיל

• מצטערת, לא הבנתי אותך
  • נראה לי שטויות במיץ עגבניות אם בא לך לתת לו מנת בשר והוא אוהב אז סבבה מה רע בבשר?
    אני בגיל הזה הייתי נותנת לשקד מרק שאני מכינה כמובן יחסית מרסק גס והייתי שמה מלא דברים כולל קטיות אורז, גריסים, עדשים ומה לא

המסנג'ר שלי: [email protected]

• בגלל שבגיל קטן מאוד בני אכל לא טוב (לא אהב בקבוק ולא הנקתי אף פעם ) \ עלה במשקל מינימום ואמרו לי שאני אמא רעה שהתחיל מוצקים בישלתי לו בעיקר מה שהוא אהב - שואוורמה בקציצות עם ירקות כי עוף ובקר אהב פחות . שהתחיל לגדול הרגלים השתנו וגם קמיות . םעם התפללתי שאוכל משהו . היום השאילה תורנית - מה את יכולה לתת לי לאכול ? יש משהו טעים וכו ...
    ותאמיני לי שהוא אוכל הכל . אם פעם זה היה המון ירקות וקצת בשר - היום הוא מתחרה עם אבא שלו מי מחסל סטייק גדול יותר .
    http://www.holdthatpic.com/
  • איתן אוכל מרק בשר/עוף/הודו כל יום.
    יש כל מיני גישות. לכי עם הלב שלך
  • כן, אני שילבתי כל פעם, הודו, עוף ושתי מנות בשר.

זה נכון שבשר קשה למערכת העיכול של התינוק מתחת לגיל שנה לעכל
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • טוב גם ככה עידו לא אוכל מנה גדולה מידי אז יוצא שאני מכינה מרק/תבשיל עוף עם 3 מנות עוף וזה מתחלק ל 4 מנות.
    אין לי בעיה לתת עוף כל יום פשוט לא שמעתי אף פעם על זה שלא כדאי לתת כל יום.
    תודה על התשובות.
    איפי - עידו ממש ממש לא אוהב מרק לא מתובל אז מה שאני עושה אני מאדה קצ בצל מוסיפה את העוף ומשחימה אותו מכל הצדדים אחרי מערבבת בכלי מעט רסק עגבניות, טיפה סוכר כדי לאזן את החמיצות, פפריקה מתוקה מלח וקצת פלפל אפשר גם מרק עוף אם את לא נגד שופכת על העוף ומוסיפה מים עד שהם מכסים את העוף, מבשלת בערך חצי שעה ומוסיפה ירקות (תפו"א, גזר, קישוא, בטטה) כל פעם שילוב אחר.

והכי חשוב אני מוסיפה בהתחלה יחד עם המים חתיכות של גמבה מתוקה זה מוסיף המון טעם וריח ולפני שאני טוחנת אני מורידה את הקליפה (אפשר גם לא להוריד)

• גם אני הפסקתי עם המרק דור ממש לא אוהב

היום הכנתי לנו שוקיים עם תפוחי אדמה בטטה בצל ועגבניות עם שקית תיבול של אוסם
    גם לקחתי 2 שוקיים ועם הירקות טחנתי לדור
    יוצא מנה לא גדולה שטוחנים את זה וגם יצא לי לחלק את זה ל 3 מנות בערך

• אני רוצה להכין לו קציצות עם רוטב אבל הבנתי שלא מומלץ בשר בקר עדיין אולי אני אנסה את זה עם בשר עוף טחון

• יש לאוסם שקיות שנקראות מה נוכל היום
    ויש תערבות להכין קציצות ובולנז ועוד דברים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה