שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• היי,

שאלתי בשאלה הקודמת אם הבדיקה תקינה ואמרת שכן אבל שאינני מחוסנת לטוקסופלסמה.

בגלל שהרופא שלי לא פנוי היום, חיפשתי באינטרנט על תוצאות הבדיקה הזאת והאם היא תקינה ולמיטב הבנתי היא כן.. לא?

כתוב שטוקסופלסמה igg צריך להיות חיובי
    ו-igm שלילי. וזה מה שיש לי.

גם זה מוזר שאני לא מחוסנת כי רוב חיי הייתי בקרבת המון חתולים.

סליחה שאני שואלת שוב פשוט אני בלחץ כי הייתי בטוחה שהבדיקה הנ"ל טובה.
    CMV-IGM NEGATIVE
    TOXOPLASMA-IGG <3 ( 0.00- 7.10)
    POSITIVE = / > 8.8 IU/ML
    BORDERLINE 7.2 - 8.8 IU/ML
    NEGATIVE < 7.2 IU/ML
    TOXOPLASMA-IGM NEGATIVE
    TPHA NEGATIVE
    COOMBS INDIRECT NEGATIVE

תודה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

IgM שלילי ו IgG חיובי זה מה שצריך להיות. אבל, את כותבת פעמיים כי IgM שלילי, ולגבי IgG את מציינת רק את ערכי הנורמה, שעד כמה שאני מבין הם מלמדים על IgG שלילי (למרות שאני נזהר מפענול של ערכי נוכמה שהועתקו לאתר בגלל שינויי כיוון של אנגלית עברית, שיכולים להפוך את הפרשנות).
    חוצמה כם אם את לא מחוסנת לטוקוספלזמה, לא קרה כלום וזו לא סיבה להלחץ, אלא רק סיבה לנקוט באמצעי הזהירות הנדרשים.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה