אפרופו הדיון שלנו על אסותא לפני כמה ימים.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קראתן את הכתבה בידיעות של היום?
6 תגובות
עמוד 1
  • לא הבנתי מה הבעיה ?
  • הבעיה היא שהטיפול הרופואי אמור להתבצע ללא משוא פנים.
    כשרופא רושם לנו תרופות - אנחנו רוצים להאמין שהסיבה לכך שהוא הורא לנו על תמיכה באנדומטרין היא כי אנדומטרין הכי מתאים לנו, ולא בגלל שהרופא מתוגמל על כמות האנדומטרין לפציינטים. זה לא שאנדומטרין פחות טוב מגסטו או אחרים (לא זכור לי כרגע..). הוא פשוט אחר. ואם נשתמש בו ולא בגסטון לצורך העניין - לא יקרה שום דבר.

כנ"ל לגבי הביציות: אין בעיה של ממש במתן בונוס לרופא על זה שהוא מפנה אותך לחברה כזו ולא לאחרת. כי מטופלים זקוקים לתרומת ביצית וכל עוד הם יקבלו אותה זה לא ממש משנה מי המתווך. אבל לא היית רוצה להאמין שהטיפול הרפואי הנבחר עבורך הוא המתאים לך ביותר, ולא לח-ן הבנק של הרופא?

סתם, זו בעיה עקרונית כזו, לא משהו מהותי. אבל ככה הדברים עובדים לצערנו (אני מכירה את זה מכמה וכמה תחומים) פשוט בתחום הרפואה זה הכי מקומם!!
  • צודקת
  • פאפאיה נשמע שאת מכירה את עולם התרופות, ואת ממש צודקת לגבי נקיון הכפיים והאתיקה הרפואית
    עם זאת, לצערי מהיכרותי את התחום, אני יכולה להבטיח לך ש- 99% מהרופאים אכן רושמים לך את התרופה שהתועמלנית שלה הכי יפה והעטים שלהם הכי שווים, ובייחוד הכנסים ששולחים אותם הכי אטרקטיבים...
    העולם הזה מלא באינטרסים, ואנחנו כצרכניות של עולם הרפואה צריכות להיות ערניות עם יד על הדופק, לבדוק באינטרנט ולהתייעץ, ובמיוחד עבור הילדים שלנו.
  • פאפיה אני איתך

"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
  • את ממש צודקת והכתבה לא מפתיעה,הרופא שלי באופן אוטמטי רושם במכתב שחרור תמיכה וגינלית מסויימת למרות שהחלפנו לתמיכה שהוא פחות אוהב ודי ברור לי למרות המקצועיות שלו שיש בזה קצת מעבר לתמיכה טובה,יש עוד אינטרס מאחורי הממלצה. בגלל זה צריך ללמוד על הטיפולים מהאינטרנט,מחברות שלצערנו גם עוברות את זה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה