מעקב זקיקים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר ישי,
    אני אתן לך קצת רקע- אני ובעלי מנסים להיכנס להריון כבר כחצי שנה. לפני 4 חודשים התגלה בבדיקת אולטרא סאונד שיש לי שחלות פוליציסטיות ולא קיבלתי מחזור עד לפני שבועיים בתאריך 27/5 וגם זה בעזרת כדורי פרוברה.
    הרופא שלי נתן לי איקקלומין שלקחתי ביום ה- 5 למחזור למשך 5 ימים 2 כדורים ביום. ביום ה- 10 למחזור הוא אמר לי להתחיל מעקב זקיקים.

השבוע בתאריך 5/6 התחלתי את המעקב וראו בשחלה הימנית זקיק בגודל 12 מ"מ ועוד מלא קטנים מאוד ובשחלה השמאלית זקיקים קטנים מרובים, עובי רירית 4.8 מעט נוזל דוגלס

כעבור יומיים בתאריך 7/6 הייתי שוב וראו בשחלה הימנית שהזקיק גדל ל- 13 מ"מ ועדיין מלא קטנים ובשחלה השמאלית זקיקים קטנים מרובים, עובי רירית 5.3 ללא נוזל דוגלס

אתמול בתאריך 9/6 הייתי שוב והפעם ראו שהזקיק שהיה בשחלה הימנית בגודל 13 מ"מ נעלם והטכנאית לא הצליחה למצוא אותו והזקיק הכי גדול שהיא ראתה היה בגודל 10 מ"מ ועוד מלא קטנים ובשחלה השמאלית זקיקים קטנים מרובים, עובי רירית 5.6 ללא נוזל דוגלס.

איך יכול להיות שתוך יומיים הזקיק נעלם או קטן?? הטכנאית לא אמרה שאולי היה ביוץ אבל יכול להיות שאולי היא לא עשתה את הבדיקה כמו שצריך? או שיכול להיות שהזקיק קטן תוך יומיים? האם שאר הנתונים תקינים?

אשמח לקבל תשובה..
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    נראה לי שהשחלות שלך אינן מגיבות לאיקקלומין, בודאי לא במינון הזה. צריך לשקול להעלות את המינון או לעבור לזריקות.

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה