שיר 30 תיכנסי.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי מה קורה? נעלמתי לחודש הייתה לי בעיה במחשב...
    מה חדש אצלך? נו התחלתם טיפולים? ספרי לי קצת...

את זוכרת שתמיד אמרנו שאנחנו באותה סירה?! בדיוק אותו סיפור..אז רציתי לעדכן אותך...
    אחרי שרופא הנשים שלי קבע חד משמעית שהטיפול שאנחנו צריכים זה הפריה (הוא אפילו דילג על ההזרעות) הלכנו לפרופסור מבי"ח אלישע... הוא נתן תקווה
    שיש לנו סיכוי לא רע להצליח בטיפולי הזרעה , הוא אמר שננסה שלושה טיפולים ואם לא ילך אז נעבור להפריה....
    הבשורות האלו אמורות להיות משמחות אבל בתחלס עשו לי בלאגן עם בעלי.... רבנו על הנושא כי עכשיו הוא משוכנע שאפשר להשיג הריון באופן טבעי ושולל כל טיפול כרגע...לפחות בחודשים הקרובים

אני בדיכאון...מרגישה שזה רחוק ממני מתמיד
    שיר
12 תגובות
עמוד 1
  • ממיייייייייייי
    אני ממש שמחה לשמוע ממך!!! חיפשתי אותך פה עוד אז ...ולא ענית...כבר דאגתי
    אצלי הכל בסדר-כן ...התחלתי כבר טיפול ראשון ומקווה אחרון..אני חייבת להודות שזה ממש ממש לא נורא...אני כבר בזריקה ה6 היום ...ועוד הולכת עם ביקיני
    קיצר ....ממש שטויות...ויש דברים הרבה יותר גרועים !!!!
    אני מטופלת באסותא ברמת החיל בת"א...הצוות שם צקצועי ומתקתק ענינים אני מאד מרוצה...נקווה להמשך דרך מוצלחת...בנתיים הכל הולך חלק...טפו טפו טפו...
    ואפילו לא סיפרנו לאף אחד....חוץ מאחותי...שהיא אשת הסוד שלי וכיף לי לשתף אותה בזה ...
    לגביך - אני ממש מבינה ללבך !!! אבל ממש לא מבינה את בעלך!!!!
    שיצא מהסרט שלו ...באופן טבעי תמיד יש סיכוי להכנס השאלה תוך כמה זמן (כול עוד הוא לא עקר)
    ותכלס למה כל היסורים והריבים והזמן ממשיך לברוח לנו ...חיים רק פעם אחת!!!
    לגבי הזרעות - אני אז רשמתי לך ...אני דווקא מאד שמחתי שישר הפנו אותנו להפריה ..כי זה לא כזה פשוט שיפנו אותך לטיפולים אלו מבחינת הקופת חולים כי כמובן זה הרבה יותר יקר!!
    והסיכוי בהפריה הרבה יותר גבוה מהזרעות ...ודי נמאס לי להתבאס כל פעם שמגיע המחזור
    אני מוכנה להזריק הכל ..חחח...רק לדעת שאני בדרך הנכונה ולא מבזבזת זמן ...
    לא שאני כזו זקנה...כולה 30 וחודש....אבל זה לא קשור לגיל ...
    זה המצב רוח שלי שדועך כל פעם שמגיע...וזה שווה הכל !!!
    אני מציעה לך לקחת את המושכות לידיים -לשבת עם בעלך בכיף בלי להרים את הקול ולדבר הכי אמיתי -כמה שזכור לי גם אצלכם הבעיה היא אצלו-אז הוא להפך!!!
    צריך רק לתמוך בך ולהודות לך כל יום איזו אישה תומכת את שמוכנה לגשת לכל טיפול שהו ולעשות הכל כדי להביא ממנו ילד!!! ולא ישר מרימה ידיים ושמה על הקפאה את כל העניין ...
    נכון - תמיד יש שמץ של סיכוי שתכנסו טבעי...אבל תכלס זה יכול לקחת שניםםםםםםםםםםםם...למה כל הלחץ הזה ??? סתם יביא לחיכוכים ומריבות בינכם - לדעתי .
    דברי עם בעלך ...ברגוע ...
    מקווה שהכל יסתדר....אשמח להיות איתך בקשר ולהתעדכן
    תהיי חזקה ...בסוף הכל יסתדר
    סופש נעים
  • גם אני באיזשהו מקום שמחתי שאמרו לי הפריה....כמה שזה נשמע לי אז בומבסטי אבל הרגשתי טוב ושאני קרובה מתמיד ל המיוחל....
    לא יודעת מה התהפך אצלו, באותו יום שהלכנו לפרופסור התחבקנו לפני והוא אמר לי שכל מה שצריך נעשה ושהוא איתי בכל צעד וצעד... אבל אז הרופא החדיר לו סוג של אופטמיות מוגזמת (לדעתי הוא פירש לא נכון את דבריו) ואמר שננסה קודם כל 3 הזרעות ואז נעבור להפריה. אני כמובן קצת התבאסתי כי אין לי כוח לסדרת טיפולים והורמונים שהסיכוי שלהם נמוך מלכתחילה... הקש ששבר את גב הגמל זה כשיצאנו משם בעלי ביקש כמה חודשים צ'אנס להקלט טבעי.....כלומר גם הזרעות הוא לא מוכן כרגע....

טוב כנראה שאין לי ברירה אני צריכה לכבד אותו, מאחר והבעיה היא אצלו וזה גם ככה פוגע לו באגו אני לא רוצה ללחוץ... אני צריכה איכשהו לשמור על פרופורציות נכונות... וכמו שאת אומרת לאט לאט לדבר איתו....

תומה ממי בכל אופן... מאחלת לך המון בהצלחה מחזיקה לך
    אל תשכחי לעדכן

סופ"ש נעים

שיר
  • סליחה על ההתערבות,
    אבל לדעתי אם ניסתם מעל שנה וללא תוצאה ויש בעיה בזרע,
    לכו להפריה - וסביר להניח שזו תהיה הפריה אחת ויחידה (במידה ואצלך אין בעיה)...
    נכון שזה לא נעים לאגו של הגבר, אבל לדעתי אם אתם רוצים ילד - צריך להתגבר על הבושות והפאדיחה (של לעשות בכוס)....ופשוט ללכת על מה שהמליצו לכם -
    אם כל כך קשה לו עם הקטע של הטיפולים - כבר עדיף הפריה וגמרנו...
    כי בהזרעות, הסיכוי שכל חודש הוא יצטרך לתת בכוס הוא גבוה יותר...
    כי סיכויי ההצלחה קטנים יותר...
    בהפריה הוא יתפדח פעם אחת וגמרנו....
    אני בטוחה שכבוי בו דחף להצליח להכניס את אישתו להריון בדרך טיבעית....
    כי לזה הטבע מצפה ממנו, אבל כשדברים לא קורים בדרך הטבע,
    תודה לאל שיש את הטכנולוגיה שתעזור
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• את צודקת לגמרי אבל המצב לא פשוט...
    הבוקר התעוררתי עם כאבי מחזור בעוד ארבעה ימים אני צריכה לקבל נראה אולי עד אז אצליח לשכנע אותו לפחות להתחיל באיקקלמין ולנסות הזרעה אחת... הוא בעצמו כבר יראה שאם זה לא יעבוד אין ברירה נהיה חייבים להתקדם לשלב הבא - הפרייה...
    הוא פשוט אוכל סרט על כך שכל התהליך הזה לא טבעי והוא מזדעזע מהעובדה שכל התהליך הזה מתבצע במבחנה (יותר נכון צלחת) ורק אז מחדירים לתוכי את העוברים...
    אני מכירה אותו... הוא ישים לב היום שאני בדיכאון שוב והוא יציע לבד...
    אעדכן אותכן...

תודה על הדאגה

שיר
  • כפי ששמת לב אשכולית איתי במחשבה ...
    חבל שאין קבוצת תמיכה לגברים שלו מלאי האגו שהיו מבינים שאין דרך אחרת וחבל על כל טיפה של זמן ..
    אילו היית מכירה את בעלי כולו ענק מלא כבוד ואגו ברמות גדולות ...
    ושנודע לו שהבעעיה היא בזרע שלו....נפלו פניווווווווווו
    ולא ..הוא לא הפסיק לעשן מאז...
    ולא..הוא לא התחיל להצטרף אלי לריצות/הליכות בפארק..
    קיצרררררררררררררר..אין שינוי התנהגותי חריג...פשוט ממשיך כאילו כלום לא קרה...
    היה איתי בפגישה הראשונה באסותא...שמע שהפרוסור אמר שיש לנו סיכויים גדולים להצלחה בפעמים הראשונות ושרק נהיה סבלניים.
    והמזל שלנו ...שזה קורה ב2011 ולא ב 2081...:)
    שיר-כנסי לשיחה רצינית עם בעלך....לכו לפגישה עם רופא אחר ודרשי ישר הפריה!!!!
    חבל על כל הניסיונות הזרעה...בעלך רק יותר יתמרמר ויסבול...וכנל את..
  • מסכימה עם שיר

• מה אמרתי לכן?! הוא ראה אותי ככה מבואסת כל היום ודיברנו על זה עכשיו...
    החלטנו שבשביל ההרגשה ניתן לזה עוד חודש אחד נסיון טבעי ואם לא הולך
    נלך שוב לרופא ונדרוש לדלג על ההזרעה ולעבור ישר להפריה...

ידעתי !!! יש לו לב זהב... הוא לא יכל לראות אותי ככה...
    אתן לא מבינות באיזה דיכאון הייתי...
    חזר לי ה לפנים... בזכותכן ובזכותו

אני שוב מרגישה שזה קרוב אליי

שיר
  • יופי ממי...
    תעדכני!!!
  • אני שמחה מאוד בשבילך...
    אחלה בעל....ויאללה שיהיה בהצלחה