ממיייייייייייי
אני ממש שמחה לשמוע ממך!!! חיפשתי אותך פה עוד אז ...ולא ענית...כבר דאגתי

אצלי הכל בסדר-כן ...התחלתי כבר טיפול ראשון ומקווה אחרון..אני חייבת להודות שזה ממש ממש לא נורא...אני כבר בזריקה ה6 היום ...ועוד הולכת עם ביקיני

קיצר ....ממש שטויות...ויש דברים הרבה יותר גרועים !!!!
אני מטופלת באסותא ברמת החיל בת"א...הצוות שם צקצועי ומתקתק ענינים אני מאד מרוצה...נקווה להמשך דרך מוצלחת...בנתיים הכל הולך חלק...טפו טפו טפו...
ואפילו לא סיפרנו לאף אחד....חוץ מאחותי...שהיא אשת הסוד שלי וכיף לי לשתף אותה בזה ...
לגביך - אני ממש מבינה ללבך !!! אבל ממש לא מבינה את בעלך!!!!
שיצא מהסרט שלו ...באופן טבעי תמיד יש סיכוי להכנס השאלה תוך כמה זמן (כול עוד הוא לא עקר)
ותכלס למה כל היסורים והריבים והזמן ממשיך לברוח לנו ...חיים רק פעם אחת!!!
לגבי הזרעות - אני אז רשמתי לך ...אני דווקא מאד שמחתי שישר הפנו אותנו להפריה ..כי זה לא כזה פשוט שיפנו אותך לטיפולים אלו מבחינת הקופת חולים כי כמובן זה הרבה יותר יקר!!
והסיכוי בהפריה הרבה יותר גבוה מהזרעות ...ודי נמאס לי להתבאס כל פעם שמגיע המחזור
אני מוכנה להזריק הכל ..חחח...רק לדעת שאני בדרך הנכונה ולא מבזבזת זמן ...
לא שאני כזו זקנה...כולה 30 וחודש....אבל זה לא קשור לגיל ...
זה המצב רוח שלי שדועך כל פעם שמגיע

...וזה שווה הכל !!!
אני מציעה לך לקחת את המושכות לידיים -לשבת עם בעלך בכיף בלי להרים את הקול ולדבר הכי אמיתי -כמה שזכור לי גם אצלכם הבעיה היא אצלו-אז הוא להפך!!!
צריך רק לתמוך בך ולהודות לך כל יום איזו אישה תומכת את שמוכנה לגשת לכל טיפול שהו ולעשות הכל כדי להביא ממנו ילד!!! ולא ישר מרימה ידיים ושמה על הקפאה את כל העניין ...
נכון - תמיד יש שמץ של סיכוי שתכנסו טבעי...אבל תכלס זה יכול לקחת שניםםםםםםםםםםםם...למה כל הלחץ הזה ??? סתם יביא לחיכוכים ומריבות בינכם - לדעתי .
דברי עם בעלך ...ברגוע ...
מקווה שהכל יסתדר....אשמח להיות איתך בקשר ולהתעדכן
תהיי חזקה ...בסוף הכל יסתדר
סופש נעים