תוצאות של בדיקת דם ושתן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דר' שלום רב!
    כרגע אני נמצאת בשבוע 25 +3 ימים,הריון תקין!
    אתמול עשיתי בדיקה של העמסת סוכר(שתן ודם)רופא נשים שלי אמר לעשות את בדיקה אחרי אוכל...
    היה כתוב שמומלץ שתן ראשון של הבוקר,אך יצאה לי לתת רק שתן שני(כ40 דקות בערך אחרי השתן הראשון),בבדיקה יצאה הכל תקין רק שיש כמות גדולה של לוייקוציתים:הנורמה היא מ0-10 ואצלי היה 25 מה זה אומר???ועל מה זה יכול להעיד???אני מאוד מודאגת!!!
    עכשיו בדקתי את התוצאות שלפני כ-6 חודשים(בדיקה ראשונה שקיבלתי אחרי שגיליתי שאני בהריון) וגם הייתה כמות של 25 והרופא נשים שלי לא הגיב אפילו...

לגבי בדיקת דם:נוייטרופילים# הגבול העליון 7.7 ואצלי 11.24
    לימפוציתים% הגבול התחתון 22 ואצלי 15.3
    נוייטרופילים% הגבול העליון 75 ואצלי 78
    המוגלובין,המוטוכריט ותאי דם אדומים(RBC) קצת נמוך מהגבול התחתון...
    ומה שהפחיד אותי עוד,זה התאי הדם הלבנים:לוייקוציטים גדולים מהערך הגבוה שזה 11 ואצלי 14.4
    האם התוצאות האלה מסוכנות???האם יש סיכויי לפגמים אצל העובר או לרעלת הריון???עקב מה זה השתבש???אני מרגישה מצויין,אוכלת טוב,שותה המון,פעילה....מה לא בסדר אז???
    חוץ מזה הכל בנורמה גם ערכי הסוכר.....
    תודה מראש

yaninayalin
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

כל התוצאות שתארת הם תקינות, אינן מדאיגות ולא דורשות שום ברור נוסף\
    אפשר לישון בשקט ולהיות רגועה

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה