היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הייתי אתמול אצל רופא נשים.. לא אמר יותר מדי. שלח אותי ואת בעלי לייעוץ גנטי, הכל תקין אצלי ואצל בעלי, לשתות פולית ולחכות לראות אם יגיע המחזור הבא. (לא יודעת מתי יגיע כי היו יותר מדי פיקשושים לאחרונה.. אמר לחכות עוד שבוע וחצי -שבועיים ולראות). כרגיל, הוא אמר להוריד לחץ ולא לחשוב על זה יותר מדי שבשבילי זה קצת בעיה חח ושיהיה בהצלחה.. כמובן אמר לחזור אליו אם אני רואה שגם בחודשיים הקרובים אין כלום או אם אני מגלה שאני בהריון.. הלוואי שבעוד שבועיים אגלה שאני בהריון, בעלי בטוח שזה החודש שלנו :)
4 תגובות
עמוד 1
מצחיקולה... מה אכזבה בזה?????? אכזבה מבחינתי זה לראות את ה!!! כל זמן ולא ראית אותה שמרי על אופטימיות!!!!! מחזיקה לך אצבעות שתתבשרי עוד החודש בבשורת הריון!!!! שיראל
היי הדס,
הכל עדיין פתוח, אל תתבאסי...אין מה לעשות, רופאים אף פעם לא יגידו לנו מה שאנחנו רוצות לשמוע. תזיכיר לי כמה זמן אתם מנסים?
מאז החתונה אנחנו דיי מנסים.. אף פעם לא הגדרנו את זה כניסיון. בערך כ-8 חודשים און אנד אוף. קיוויתי האמת לשמוע משהו משמח יותר אבל אני אאלץ להמתין עוד שבועיים כדי לדעת האם אני בהריון או לא.