כאבי בטן וגב חזקין מאוד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בס"ד

שלום רב

אני בשבוע ה17 ומזה כמה ימים אני סובלת מכאבי בטן חזקים מאודשמקשים עליי ללכת בצורה זקופה הכאבים התחילו בצד שמאל לאחר מכן בצד ימין שעובר גם לגב.
    לאחר בדיקה אצל רופא, הופנתי למיון ונעשו לי מספר בדיקות שלא העלו מה פשר הכאב.
    נעשה לי אולטראסאונד של הבטן כולל אפנדיצט, נבדקתי אצל רופאת נשים שגם מהבחינה הזאת לא הבחינה בשום דבר יוצא דופן וכמובן אולטרסאונד לעובר שב"ה הכל בסדר.
    לפני כשבוע שהיתי במשך כמה שעות בשמש, אבל לא נראה לי שזה כתוצאה מכך.
    דבר שני לפני כמה ימים הופיעה לי נפיחות בכף הרגל ולאחר שנחתי היא עברה.
    האם זה מקובל בשבוע מוקדם שתופיעה נפיחות?
    ממה יכולים לנבוע הכאבים? אני עדיין סובלת מהם.
    הכאבים באים בגלים וחדים מאוד בבטן התחתונה בצד ימין ובגב בצד ימין.

תודה רבה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

צר לי, אבל אחרי ברור יחסית מקיף שעברת, על ידי מספר רופאים שונים, כולל בדיקות אולטרה-סאונד ואחרות אין שום סיכוי שאני - דרך האינטרנט - אצליח לפענח את מקור הכאב.
    במידה ויש כאבים עדיין, חזרי לרופא שלך והמשיכו את הברור
    לבי הנפיחות, יכול שתופיע - אם היא נעלמה, אז אין לך מה לדאוג

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה