h.d מה קורה???? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עשית בדיקת דם? בדיקת הריון??? כזכור לי אמרת שאת אמורה לא לקבל בסביבות השבת.... לא????
    מקווה לבשורות טובות שיראל...
10 תגובות
עמוד 1
  • גם אני במתח......

אגב, אני קיבלתי היום
  • reas, איזה באסההההההההההה ...... מצטערת לשמוע!!!!!!!!!! לא נורא מעכשיו ספירה חדשה לקראת ההתעברות הבאה...
  • לא נורא... ידעתי שזה לא החודש שלי כי לא הרגשתי שום ביוץ.

עוד יומיים נתחיל את הספירה החדשה.

ממש מעניין מה קורה עם h.d.

• כן אה???? !!!הלוואי שהיא עסוקה בלהתלהב מההריון.........יו אני ממש מקווה שלפחות לה הצליח החודששששששששששש
  • הלוואי!!!!!!!!!!!!!!!!
  • יווו איך אני מתרגשת שאתן זוכרוותת!!!

ממממ הגברת האדומה הגיעה...בצומאי שבת...בשעה 3 לפנות בוקר...

הייתי קצת בהלם...הייתי בטוווחה שזהו......אוףףף!!
  • אני ממש מבינה אותך, אבל אל תתבאסי !!!!!!

אגב, בחודש היחיד שהמחזור איחר לי כשבועיים היה לי גם דימום קל-קל בסוף שבוע שני.

אנחנו יכולות להתחיל את הספירה כמעט ביחד אצלי היא הגיעה ביום שישי
  • היי בנות... אצלי הוא הגיע ביום שבת בבוקר כולנו בספירה ביחד!!!!!
    h.d.... ברור שנזכור ... נכנסת לנו ללב
  • ואיי,איך אני מתרגשת לקרוא את כל מה שאתן כותבווווותת

איייזזזהה כיףףףף שאנחנו יחחחחחחדדדד!!! יהיה עם מי להשתגעעעעע עדדדד האיחור במחזוררררררר שברור שהוא יגייייייעע!! עוד בסוף נהיה שלושתינו ביחד בחדר לידהההההההה
  • הלוואי שזה מה שיקרה בסוף
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה