היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
נכנסתי להריון שני לאחר טיפול ראשון בהזרעה, בשבוע 3+6 ימים עברתי הפלה לאחר שגילו שההריון מחוץ לרחם. כמה עצב ואכזבה לעבור את ההפלה לאחר שסוף סוף נקלטתי להריון ..
13 תגובות
עמוד 1
אוי,כל-כך מבאס, מאכזב, וכואב...שולחת לך ענק, אל תתני לזה לשבור אותך, ואמן שתקלטי שוב במהרה, והפעם יהיה הריון תקין שיביא לתינוק חמוד.
לא נכוןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יו מאמי שלי - אמאאאאא כמה שכואב לי לשמוע את זה.... את לא מבינה השערות שלי עומדות מהשוק!!!!!!!!!!!!! אוי איזה קשה זה!!! אך מאמי תהיי חזקה!!!! תחשבי שההריון הזה לא הצליח וטוב שזה קרה עכשיו מאשר מאוחר יותר.... אל תכנסי ליותר מידי מחשבות... תהיי חזקה!! ובכלל אומרים שהתקופה כעת היא מאוד פורייה!!!! מאחלת לך בהצלחה רבה ושולחת לך הרבה חיבוקים ונשיקות שיראל
efosh, מה איתך? יש חדש ראיתי שעברת הזרעה נוספת.. כמה רציתי לכתוב לך עד עכשיו ורק עכשיו הייתי מסוגלת לכתוב את זה.. כמה זה כואב אין כבר דמעות מרוב שבכיתי בשבוע הזה.. יש לי מזל שגילו את זה מהר , קיבלתי את החיים במתנה זה מסוכן.. שיראל, תודה מקסימה .. קשה להסתכל על הדברים החיוביים למרות שאני מבינה אבל הרגש הורג אותי..
כמו שאת אומרת - קיבלת את החיים שלך במתנה!!!! אז זו כבר נקודת הסתכלות בריאה הלוואי ותקלטי במהרה להריון בריא ותקין
מצטערת לשמוע ...
תתעודדי ותהיי חזקה !!!
בעזרת ה' נעשה ונצליח !!!
אויייישששש, אני ממש ממש מצטערת לשמוע....
מאחלת לך שבקרוב תקלטי ויהיה לך הריון תקין!!!
תחשבי חיובי:-) קבלי בנתיים ממני
אני בהמתנה... מחכה לשבוע הבא לראות אם המכשפה תגיעה... מקווה שלא.. שתדעי שנתת לי המון תקווה בכל ההזרעות האלה, ואני מקווה שקודם כל תרגישי טוב, נפשית ופיזית, ושתתאוששי מהר ותחזרי לעניינים בהקדם.. את צריכה לחכות עכשיו? מה הפרוצדורה?
וואי איזה מתח .. אני מחזיקה לך מלא !!! אמן וזה יצליח הפעם!!! אני עברתי את ההפלה ביום שלישי, אני כרגע עם דימומים ובמעקב עד שהבתא תתאפס לאפס ואז אני אקבל מחזור ואז נתחיל טיפול חדש ב״ה! גם הפעם עשית על ביוץ טבעי?
כן... גם הפעם בלי הורמונים, והיו תנאים טובים. ממש מקווה שהלך.. אולי תנסו גם הזרעה על ביוץ טבעי, אני מאמינה שאצלכם זה יכול לעבוד טוב...בכל אופן מקווה שאת כבר מרגישה יותר טוב..
נראה לי שיקח זמן עד שנתחיל טיפול חדש , עד שהבתא תתאפס ועד שאני אקבל זה נראה כמו נצח.. אני כל הזמן חושבת על מה שקרה לי ואני בוכה מחדש.. זה קשה .. בעלי כל הזמן אומר לי תסתכלי על הנסיכה שיש לך ותביני שיהיה גם תינוק/ת שני.. מחזיקה לך אצבעות, תעדכני ...
אוווו צר לי מאוד לשמוע
מותר לך לפכות זה בסדר זה מאוד לא קל לקבל את האובדן במיוחד שחיקתם לזה כל כך . קחי לך את הזמן תאספי ככוחות ותתחזקי שולח תלך מלא לילי