תוספי ויטמינים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייי
    הבן שלי כל הזמן חולה!!!!הוא בן שלוש ושלושה חודשים. כל פעם שיש לו נזלת יום אחרי יש לו תמיד חום כמעט יומיים. תמיד אנחנו אצל הרופא ןואין לו כלום. למה יש לו חום כל הזמן אם אין לו כלום? איך נזלת גורמת לחום?

ובנוסף תמיד הקטנה שלי נדבקת ממנו.....
    בקיצור חגיגה אצלנו בבית....לא ישנים וכאלההה

אני נותנת לו את הויטמינים האלה עם הדובונים. סוכריות גומי של יומי.
    אתן גם נותנות? חיזוקית של הדס?
5 תגובות
עמוד 1
  • היי,
    אני לא נותנת כלום.
    אבל אלעאי אובחן כאסמאטי קל עוד כשהיה בן שנה.
    זה היה מתחיל כמזלת ומסתיים או בברונכיט או בדלקת ריאות.
    אין לי מושג איך זה מסתיים אצלכם אבל אנחנו היינו לוקחים עד לפני חצי שנה טיפול מונע שנקרא סינגולייר- מאוד מומלץ.

שבת שלום.

• אני נותנת לשני ילדיי את הדובוני יומי - ברזל.
    לתום בבדיקות הדם המאגרים היו דלילים בברזל ואחרי סירופ חודש עברנו לדובונים על בסיס יומי.
    למיקה יש אסטמה של העור והרופאה המליצה על חיזוק בברזל על מנת לחזק את המערכת החיסונים להתמודדות מול הכל.

רע זה לא יכול להיות - מקסימום לא יעיל!
  • אני נותנת דובוני חורף של יומי לשניהם,כבר שנה. זה אמור לחזק את המע' החיסונית והאמת שהחורף הם עברו טפו טפו בלי מחלה מיוחדת (כל פעם הם הגיעו לסף מחלה, קצת חולשה וסמרטוטיות כמה ימים אבל לא התפתח לחום ומחלה ממש)

קניתי גם סירופ חיזוקית אבל יותר נוח לתת דובון,מבחינתם זה ממתק.

רעות
    הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
  • לכי על רפואה אלטרטניבית.
    נשמע שהמערכת החיסונית שלהם ירודה וברפואה האלטרנטיבית יודעים לחזק אותה.
    דיקור/הומאופטיה בהחלט יכולים לעשות את ההבדל.
    הויטמינים טובים כאשר יש מחסור בויטמין מסוים, פחות מאשר חיזוק כל המערכת.

• אני נותנת לו חיזוקית של מולטיויטמין בצורה של דובי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה