סופסוף זה הגיע!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    לאחר שנה של נסיונות הגיעה הבשורה הנכספת ,אנחנו בהריון ,אחרי שנה של נסיונות אחרי גרידה בגלל הפלה נדחית ,אני חייבת לשתף אתכן במה שהרגשתי ככשזה קרה ,ואפילו עשיתי בדיקה ביום ה-28 של המחזור(מאיפה היה לי הבטחון ,אין לי מושג..)ואכן יצא פס אחד קהה ואחד בהיר אבל בהחלט היה שם פס .הייתי בשוק וקראתי לבעלי שגם יראה כדי לוודא שאני רואה נכון,והוא אישר בחיוך ונשיקה..כל החודשים האחרונים היו עם אין סוף פרשנויות ,תחושות,אכזבות ומה לא..(אתן מוזמנות להציץ ההסוואות ההודעות שלי ..)בקיצור הסמנים שנתנו לי תחושה דיי חזקה ,זה כמה ימים לפני שהייתי אמורה לקבל נגיד ביום ה-24 למחזור ,החזקתי בבטן התחתונה והיא היתה עגולה וקצת נפוחה ,העצירות הופיעה ביום ה-25,אני לא יכולה להצביע על יותר משני הסמנים האלו אה והיה לי קצת כאב ראש ותחושת רעב מעצבנת בבוקר,אבל זה קרה לי גם בהעבר אז לא ייחסתי לזה חשיבות.לא כאבים ורגישות בחזה מעבר למה שאני מרגישה כל חודש,ולא עשיתי פיפי לעיתים תכופות יותר ,רק אחרי מספר שבועות התופעות הנ״ל הופיעו ,לא לפני ..אגב אני שומרת מקווה וביום שאני ובעלי עשינו את זה קמתי והתקלחתי במים רותחים על מנת שתהיה זרימת דם מהירה וחזקה יותר ,לא יודעת כמה זה קשור ואם זה עובד אבל מה שבטוח שווה לנסות גם את זה ......בנות שיהיה לכולכן בהצלחה ובשורות טובות אאאאאמן !!!!!
10 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל, מזל טוב!!!!!!!!!!

דבר שני, אני ממש שמחה ששיתפת אותנו במה שעברת, כי אני כל חודש מחדש מחפשת סימנים מקדימים וכנראה שהם לא חייבים להגיע (כמובן שזה שונה מגוף לגוף...).
  • יו איזה יופי מזל טוב נשמה!!!!!!!!!!!!!!!!!! יאלה בקרוב אצל כולנו...........
  • מזל טוב!!!
  • מזל טוב מתוקה
    לידה קלה
    אושר בריאות ונחת מהילד/ה !!!

• איזה כיףףףףף
    שיהיה בשעה טובה והריון עגול ומשעמם.

שלך לעולמים... אמא
  • בשעה טובה
  • תודה יקירות ..התגובות שלכן מחממות את הלב,מאחלת לכן המון בהצלחה ושלכל אחת מכן החודש הזה יהיה החודש שלה.
    מחבקת ומודה לכל אחת ואחת על הפרגון והתמיכה האין סופית ,נשיקות ומקווה שבקרוב נפגש בפורום מתקדם ואופטימי יותר ,בע"ה.

• איזה יופי מזל טוב נשמה
    שיהיה הריון קל ותקין
    לילי
  • מזל טוב!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה