מה שעברתי עם רון.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אין לי כבר כוחות והילדה פשוט חלשה ברמות!
    הכל התחיל לפני חודש וחצי בערך שהנסיכה שלי נגמלה מטיטולים ממש ביוזמתה ותוך יום אחד בלבד.
    היא היתה כל כך נחושה בדעתה.
    לאחר כשבועיים התחילו כאבי בטן לא נורמליים שהיו מלווים בעצירות וחום גבוה לסירוגין.
    במהלך שלושת השבועות האחרונים ביקרתי אצל כל רופא אפשרי והייתי במיון 3 פעמים עם הילדה.
    בהתחלה זה היה זיהום בדרכי השתן ולפני כמה ימים הגענו עם חום 41 מעלות ואמרו לי שיש לה דלקת בגרון.
    לא הבנתי למה יש לה כל כך הרבה זיהומים בגוף לאחרונה ולמה כואבת לה הבטן בכאלה מימדים.
    עשיתי לה משטח גרון מהיר (כן, למי שלא יודעת כבר קיים דברי כזה! לא צריך לחכות עכשיו 3 ימים כדי לקבל תשובה למשטח גרון, היום יש בדיקה בדיוק כמו בדיקת הריון שמכניסים את המקל ומחכים..אם יש שני פסים יש חיידק ואם פס אחד, אין חיידק).
    אז עשיתי לה את הבדיקה והיא יצאה קינה למרון המוגלה שיש לה בגרון.
    שילשום לאחר חודש ימים כבר מאסתי מהרופאים והתייעצתי עם דודה שלי שהיא מיילדת ברמב"ם וגם אחות טיפת חלב.
    סיפרתי לה את הסיפור מההתחלה ועד הסוף והיא הפנתה אותי לדבר בטלפון עם חברה טובה שלה שהיא רופאת גסטרו.
    סיפרתי לרופאה את כל מה שקרה לאחרונה כולל הביקורים במיון, ההתיעצות עם אינספור רופאים, העצירות הקושי לעשות קקי והצרחות שרון צורחת כאשר יש לה קקי, כמה כואב לה זה פשוט נורא! וגם על הדלקות הלא מוסברות לאחרונה.
    במשפט האחרון אמרתי לה, "אה, היא נגמלה שבוע וחצי בערך לפני שכל הסיפור הזה התחיל להתרחש".
    והיא ענתה לי שכרגע אמרתי לה את משפט המפתח!
    וכך היא ענתה לי:
    שעקב הגמילה היא הפסיקה לעשות יציאות תקינות והיא אוגרת בתוכה קקי- הפסולת של כל הגוף. ה"עצירות" הזו גורמת לכאבי בטן כמובן ועצם כך שהקקי שמלא בזיהומים שונים נשאר בתוך הגוף- יש לזה גם השלכות..הזיהומים נשארים ומביאים איתם זיהומים אחרים, שלקות שונות. אז זו יכולה להיות דלקת בשתן בהתחלה, ודלקת גרון עכשיו וזה רק ימשיך וימשיך עד שהיא תעשה יציאות תקינות.
    נכון לשילשום היא המליצה לי לטפל נקודתית בעניין של הקקי ורק אז הכל יטופל.
    אז כבר באותו הערב ניגשתי לבית המרקחת וקניתי שני דברים: נר גליצרין לילדים (כן, מסתבר שקיים גם לילדים) זה נתן לה את ה"דחיפה" לעשות קקי כבר באותו הערב, היה מעניין לראות איך לאחר הקיי הכל כמעט עבר, בלי תרופות להורדת חום, החום פשוט ירד, התיאבון נפתח תוך שעה ושמחת החיים חזרה לה, הכל מה"שיחרור" הזה.
    את הטיפול כרגע אני ממשיכה בתכשיר נוסף שהרופאה הזו ביקשה שאקנה, הוא נקרא "נורמלקס" משהי מכירה? זו בעצם אבקה ששמים בתוך משקה והיא מסירה את עניין היציאות תוך כדי העלאת רמת המים בצואה, היא מרככת את הקקי. אז זה התחיל לעבוד אתמול אחרי 24 שעות בערך ובאמת אחרי חודש ימים היא עשתה קקי רך, כמה שמחה היא היתה זה פשוט לא יאומן!!!!
    הדלקת בגון כמעט ונעלמה ללא צורך בטיפול ציוחד, השיחרור של הקקי פשוט עשה את העבודה!!!!!
    מסתבר שייעוץ עם רופא טוב- זה כל מה שחשוב! איזה מזל שהתקשתי לדודה שלי.
    עכשיו רון מתאוששת, היא התחילה לאכול, פחות מתלוננת על כאבי בטן, נותנת יציאות טובות, החום ירד לגמרי והיא שוב משחקת והכל נפלא!!!
    אני ממש מרגישה הקלה

42 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל רפואה שלמה לרון.
    וטוב שהאינטואיציות שלך היו חזקות ופנית לדודה שלך.
    אין לי בנות (עדיין
  • נשמע שהיתה לכם תקופה מאוד קשה
  • תמי- אני כועסת על עצמי שלקח לי חודש ימים לעלות על הבעיה

• אדוושה, את תמיד לוקחת הכל ללב, תחשבי על זה שאולי לקח זמן אבל עלית על זה והילדה חוזרת לעצמה. ועוד יותר שלא ויתרת לחפש ולקבל תשובות מה קורה עם הילדה.
    אני הייתי חושבת בכיוון של דלקת בדרכי השתן ולא הייתי מעלה על דעתי שיש קשר לקקי..
    תפסיקי לכעוס על עצמך כל הזמן הלוואי ואמהות אחרות שאני מכירה היו מגיעות לחצי ממך.
  • תודה על המילים היפות יקירה שלי

• איך יכלת לחשוב שדלקת בגרון קשורה לצואה
    לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
  • לא יכולתי לחשוב שדלקת הגרון קשורה לצואה אבל יכולתי להבין שרצף האירועים שמתרחשים לאחרונה מסמנים על משהו לא תקין שקורה בתוך הגוף.
    השתגעתי מזה אבל בהחלט ברוך ה' שאנחנו כבר מאחרי זה.
    אני בהחלט הולכת להינות באילת, תודה מותק

• שמחה לשמוע שרון מתאוששת וחוזרת לעצמה
    תעשו חיים באילת

• וואוו איזה סיפור, נשמע סיוט

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
  • העיקר שהכל מאחורייך!!!!!!!
    רק בריאות לך ולקטנה!!!!
    את אמא מקסימה ומדהימה!!!!

תהנו באילת!!!!!
  • שריתו'ש, גם את אם מדהימה בעיניי, תודה לך על כל הפירגון גם בשיחה האחרונה שלנו בפייסבוק

• באמת????? אני רציתי לקנות לפני כמה חודשים והמחיר של הנורמלקס היה בערך 70 ש"ח!!!

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
  • נכון, זה בקבוק שמן כזה בצבע לבן, התרופה עצמה היא בעצם אבקה
    והאריזה בגוונים של ירוק-לבן, איזה מוזר

• וואוווו .... ממי מה שעברתם
  • איזה אמא נוראית את!
    איך לא ישר עלית על הקשר בין מחט לתחת???

(טוב, זה סתם כי אפשר
  • החלמה מהירה ותעשו חיים באילת

אינבוקס הפייסבוק שלי : [email protected]

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **
    www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• העיקר שזה מאחוריכם ורון יכולה לחזור לעצמה ולהתאושש מהמצב שהיתה בו.

ועכשיו אתם יכולים להנות באילת ללא דאגות וכאבים

ולצערי, בעקבות דלקות גרון חוזרות ונשנות אני שמעתי על המשטח המהיר אך לא השתמשתי בו. אם הוא יוצא חיובי אז בסדר, אבל אם הוא יוצא שלילי אז בכל מקרה צריך לעשות את המשטח השני כי הוא יותר אמין (כמו בדיקת דם להיריון)

את אומרת שיצא שלילי, לא? מוזר שלא אמרו לכם לעשות את המשטח הרגיל

תמר

כנסו ותראו תמונות עדכניות
    http://picasaweb.google.com/lioryb

הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps
  • נורמלקס
    -נדב לוקח כבר הרבה זמן (מעל חצי שנה) רק עכשיו אנחנו מנסים להפחית ממנו
    לנדב יש עצירות כרונית והרופאת גסטרו ילדים הסבירה שזה לוקח זמן .
    צריך "לשחק" עם זה ולהוריד כל פעם קצת ..
    הוא באמת יקר, בסביבות ה- 60 ש"ח אבל כפרה על הכסף..

אני מבינה לליבך
  • לגבי הנורמלקס- בדקתי ואכן מדובר ב- 70 גר', כנראה בגלל זה עלה לי זול.
    עכשיו כשאני נזכרת, הרוקחת שאלה אותי אם אני רוצה קטן או גדול ואני אמרתי לה שתביא לי את הבקבוק הכי קטן כי אני רוצה בינתיים רק לנסות.

אני ממש מתפלאת שאתן מכירות את המקרה ויכולות להליץ לי, חבל באמת שלא חשבתי לכתוב כאן לפני כן, זה רק בגלל שלא היה לי זמן וחשק לחשוב על כלום. אני שוב צריכה לחדד לעצמי את הנקודה שאתן תמיד כאן בשבילי

• וואו מסכנה מזל שהלכת לגסטרולוגית!! תמיד טוב במקרים כאלה כמה חוות דעת
    העיקר שעלית על זה והיא מרגישה יותר טוב
  • הי! גם לנו רשמו נורמלקס עבור אור, כי היציאות שלו קשות מאוד ויבשות. עוד לא השתמשתי, כי לאחרונה היה כאן וירוס שלשולים
  • היי נטע,
    מה נשמע יקירתי?

• קודם כל הרבה בריאות לרון
    וכל הכבוד שלא וויתרת - אין כמו אינטואיציות של אמא
  • וואוו איזה מזל שזה כבר עובר

• אני שמחה לשמוע שישנו שיפור
    רפואה שלמה ותהנו באילת

• אוי איזה מסכנה רון שיהיה המון בריאות ואני שמחה לשמוע שהכל ברוך השם בסדר גמו
    שמעתי שזה קרה לעוד מישהי משהו דומה לזה, טוב לדעת על הדברים האלה!
    ודרך אגב אדווה את מכירה את גיסתי טוב
  • תודה על העידוד יקירות שלי

• יואוווווו איזה סרטטטט
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • שמחה לשמוע שרון מרגישה יותר טוב באמת סיוט !
    אני ממליצה לך לא להמשיך עם התרופה הרבה זמן
    כדי שהגוף לא יתרגל, ושפעולות המעיים יחזרו לפעול כמו שצריך
    עדיף רפואה אלטרנטיבית, בכל מקרה מקווה שלא תצטרכו

יופי שחזרת אלינו ותעשו חיים באילת
  • גנית, את צודקת! כמו יתר הבנות כאן.
    היום נתתי לה את האבקה בבוקר אבל רק חצי מהכמות שנתתי לה אתמול.
    מחר אני מתכוונת לא לתת בכלל אלא לשים לה כף של שמן זית בשוקו-
    היא לא תרגיש כלום אני בטוחה, גם כשאני שמה לה אנטיביוטיקה בפנים היא לא מרגישה.

• נסיכה קטנה טהורה ומושלמת הילדה הזאת, שאלוהים ישמור עליה
    ושתרגיש טוב בובה קטנה
    בלי עין הרע 555

• למה לא סיפרת לי את כל זה בטלפון????

אני צריכה שתסמסי לי שוב את המספר החדש שלך, כי כרמל הפילה לי את הנייד וזה מחק את רשימת השיחות לפני ששמרתי את המספר שלך...

• וואי איזה אמא את
  • נטלי- יפה שלי, אנחנו ניסע ביום רביעי לאילת ככל הנראה ברכב כי יש לי כל כך הרבה ציוד, לא מתאים לסחוב את כל זה בטיסה אבל אני עדיין שוקלת..
    לקחנו את מלון מרידיאן רביעי עד ראשון.

טולי-
    את מעט הזמן שהיה לי לדבר איתך רציתי להנעים, לא התאים להתחיל לספר את כל הסיפור מההתחלה, מה גם שבכל יום חשבתי לעצמי הנה, פתרתי את הבעיה.
    אני כבר מסמסת לך יקירתי.

• אדוה, תודה על המידע! האמת היא שאצל אור הסיפור קצת מסובך (בעיית גמילה, יש לו התאפקות סלקטיבית והמטרה בטיפול היא להפקיע ממנו את יכולת ההתאפקות הארוכה באופן זמני) , ובכל מקרה הגסטרואנטרולוג לא הסכים לתת לי נר, כי הוא חושב שזה נורא ואיום לדחוף לילדים נרות
  • וואו העיקר שהכל מאחוריכם עכשיו וכולם בריאים
  • וואו, מי היה מאמין שבגלל הגמילה הילדה סבלה כל-כך

• טוב שזה חלף.....תהנו באילת
  • אני סולחת לך
  • אתמול אחה"צ נזכרתי שקוראים לך גלי- אז הזכרון שלי לא עד כדי כך גרוע

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה