היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני עומדת לעבור הפרייה פעם ראשונה. אני בת 44, ויש לי בת בת 4 מהריון טבעי.
אני ממש מפחדת מכל התהליך של ההפרייה, הזריקות, השאיבה + הרדמה + החזרת עוברים.
האם יש תופעות לואי לזריקות, האם יש כאבים אחרי השאיבה ואחרי ההחזרה של העוברים? והאם צריך לקחת הרבה ימי מחלה מהעבודה לצורך זה.
אם תוכלו לענות לי אשמח, בתודה מלי
16 תגובות
עמוד 1
היי מלי,
גם אני עומדת בפני הפרייה ראשונה מחזיקה לנו
הי לולה,
ואיך את מרגישה בנושא?
כי אני מה זה בפחד. מלי
היי אני גם חדשה בעניין... בת 30 נשואה כשנה וניגשנו להפריה בגלל בעית זרע אצל הבעלול התחלתי כבר סבב ראשון אני היום ביום ה7 לזריקות ...ממש אבל ממש לא נורא!!! הכל רק נשמע מורכב אבל תכלס ....שטויות בנתיים אין בכלל תןפעות לוואי ...הכל רגיל... מצפה כבר לשאיבה ןוחזרה ...ולהיות אחרי זה בתקווה לתשובה חיובית ... יש דברים הרבה יותר גרועים מזה ... בהצלחה לכולנו!!!
הי לולה,
תודה לך על העידוד. אני מקווה שנעבור את זה בקלות.
ונהיה מאחורי זה.\ מלי.
עמליה אני חושבת שכתבת בעבר פה לא? אנחנו באותו גיל
כן , דיברתי פה פעם
וכנראה שזה היה אתך, אני לא זוכרת.
בכל אופן , הפעם אני הולכת לעבור הפרייה
וזהו.
מקווה שיהיה בסדר.
בכל אופן, תודה על העידוד. מלי.
היי מלי,
ברור שאני גם חוששת אני ממש בתחילת התהליך ויש לי פגישה עם הרופא שבוע הבא שאמור לתת לי הנחיות.
אל תחששו בנות יקרות, זה מפחיד רק בהתחלה כשלא יודעים לקראת מה הולכים, כמו בכל דבר בחיים.... אבל האמת שהתהליך לא כזה נורא, וגם לא כואב.... נכון שנדרשים ימי העדרות מהעבודה, אבל לא בגלל שיש כאב, אלא בגלל שהגוף רוצה מנוחה וגם הנפש... קחו בקלות ולכו בגישה חיובית... והלוואי וכולכן תצליחו במהרה "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
היי,גם אני באותה הסירה.אני בת 28 נשואה כשנה ואני עוברת הפריה בקרוב בגלל שהזרע של בעלי מאוד חלש.לא עשינו הזרעות ישר להפריה.אני ביום ה 6 של הזריקות ובינתיים הכל ממש ממש בסדר.אז יקירתי אני מאחלת לך המון בהצלחה!ובכלל לכולכן
שבוע טוב
הי לולה,
אני עושה הפריה באסותא ראשל"צ.
אני אמורה להתחיל עם הזריקות בקרוב, אני מחכה למחזור,
וגם אני הולכת לרופא לקבל הנחיות היום.
מקווה שיהיה בסדר. ולכל שאר הבנות,
כמה ימי מחלה נראה לכן שצריך לקחת מהעבודה.
ואיך להודיע למעביד, זה קצת מלחיץ אותי. בתודה,
מלי
הי מלי, קודם כל כמו שהבנות אמרו לך: אל תחששי (למרות שזה הכי טבעי בעולם לחשוש מהלא נודע) ושיהיה בהצלחה!! לגבי ימי מחלה אני לא לקחתי חופש מראש, חוץ מביום ההחזרה (וגם אז כי זה נפל באמצע היום כזה). אבל, כמה ימים לאחר מכן, בגלל שכאבה לי הבטן מהשחלות המוגדלות, הודעתי על מחלה ונשארתי יומיים בבית. אף אחד בעבודה שלי לא יודע על טיפולי הפוריות וטוב שכך: לפחות אין את המבטים המרחמים ואין חוסר נוחות מיותר..
תודה לך על התשובה, עזרת לי מאוד. מלי
בהצלחה
אני לוקחת יום מחלה ביום השאיבה, בהחזרה לקחתי פעם או פעמיים קצת חופש, אבל נראה לי שאני לא עושה את זה יותר....לחוץ בעבודה ולא מרגישה בנוח עם זה. סה"כ ללכת למשרד ולשבת מול המחשב לא שונה ממה שאעשה בבית אחרי החזרה, לא?
הי לכן,
לא כדאי לקחת שבוע מחלה וזהו.
להודיע שאעדר שבוע בגלל זה.
אח"כ אני לא ארגיש נוח עם המצב. מה דעתכן מלי
אני לוקחת יום חופש ביום השאיבה ויום חופש ביום ההחזרה סה"כ בטיפול 2 ימים לא מרגישה צורך ביותר בבית אני עובדת יותר קשה אז עדיף ללכת לעבודה