בנות.. אני צריכה תמיכה!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני 10 חודשים הפסקתי עם הגלולות ומאז אני "פורחת"...
    זה התחיל בחצ'קון אחד ואז עוד אחד ועוד אחד...
    והיום אני כבר לא יכולה לצאת מהבית בלי מייקאפ... ומי שראתה אותי יודעת שאני לא בחורה של איפור:-(

אני נכנסת לדיכאונות לעיתים קרובות ולא מצליחה לצאת מזה...
    ניסיתי הכל, יש לי קוסמטיקאית צמודה, תכשירים מכל הסוגים ושומדבר לא עוזר...

בעלי מאוד חם ועוזר לי להכנס לפרופורציות אבל לפעמים אני מפחדת שאאבד אותו..
    אני כבר לא הבחורה שהייתי פעם... הפכתי למישהי יותר סגורה, הביטחון ירד לי ואני במצבי רוח משתנים... כמעט כל ערב אני ניראית כמו כספר עם מסיכות על הפנים...

לפעמים אני בכלל חושבת להתחיל שוב עם הגלולות ולהתאזן הורמונלית... אבל אז אני נרגעת ובטוחה שכשאכנס להריון אוכל להסתכל לאחור ולהגיד שזה שווה את זה.. הלוואי שהחסידה תבוא מ-ה-ר.....

מקווה שלא השבזתי אף אחת יותר מידי, אבל אני מרגישה שרק איתכן אני יכולה להפתח ככה ולקבל חיזוקים ואחזור לחייך שוב...

אוהבת אתכן, שבוע טוב
14 תגובות
עמוד 1
  • מאמי אני יכולה להגיד לך שגם אחותי עברה את אותה תופעה והיא שתתה רואקטן וזה עשה לה פלאים הבעייה היא שמי ששותה את הכדורים האלו אסור לה להיקלט להריון למשך חצי שנה לפחות כי זה מוביל למומים לא עלינו.... אז אם תרצי אחרי ההריון תשתי אותם זה מעולה!!!!!!!!!!!
  • אחרי הצבא לקחתי ראוקוטן ומאז אני חלקה... עד שהפסקתי עם הגלולות...

עכשיו אני ממש לא יכולה לקחת כי זה מפיל את המערכת החיסונית וכמו שאמרת עם המומים אני מודעת לזה...

גם רופא הנשים שלי וגם רופא העור אמרו לי שבהריון ההורמונים יסתדרו ואני אחזור להיות חלקה... הלוואי שיגיע כבר....

• קבלי המון
    הייתה לי את אותה הבעיה לפני שנכנסתי להריון
    הראשון שלי.. וגם בזמן ההריון עדיין היו לי פצעונים קטנים
    לאחר הלידה הכל עבר לי כאילו לא היה
    אז מאמי לא להתייאש הכל עוד יכול לחזור לקדמותו
    והפנים שלך יחזרו להיות חלקות כמו שהיו
    שלך לעולמים... אמא
  • רואקוטן אין מצב שאת יכולה לקחת עכשיו...
    זה בעיה פנימית שצריך לטפל בה ע"י כדורים, הורמונים וכאלה, וגם את זה את לא יכולה להרשות לעצמך...
  • ואוואוו פאני, 7 וחצי בבוקר... ח ח ח
    יש כבוד:-)

זה ברור שיש לי חוסר איזון הורמונלי וזה שהמחזור לא מגיע באופן טבעי זה לא מוסיף...:-(
    בעוד יומיים סוף סוף יש לי תור אצל מומחה פוריות ובטח הוא נתקל במקרים כמוני אולי יש לו משהו להציע לי...

אני בהחלט אבדוק את המוצרים שאמרת... מזל אני עובדת בעזריאלי אז ארד לסופר פארם...
    דווקא המסיכה שהקוסמטיקראית ממש עוזרת לי, אבל אני לא חושבת שזה בריא לעשות כל יום
  • הייי kkd_4

אני דווקה כן הייתי מציע לקבל טיפול אצל קוסמתקאית ואני מציע לך לבקש ממנה שתתיתן לך טיפול של חווה זיתבאון ממוחית לטיפלי אקנה
    יש לה תחשירים מעולים שמתפלים בבעיה מהשורש שווה לנסות
    לילי
  • קודם כל לא להתבאס ולקחת את זה בפרופורציה
    דבר שאני אני ממליצה על ניקוי פנים אצל הקוסמטיקאית היא תנקה לך את כל השחורים והנקבוביות כך שזה יוריד לך את כמות הפצעים ברמה דרסטית
    אני אישית סובלת גם מפצעים וגם לקחתי ראקוטן לפני כ 9-10 שנים וזה עזר
    בכל מקרה ממליצה לך ללכת לניקויי פעם בחודשים שלושה עד שזה יסתדר
    בעיקר עכשיו שעברו 10 חודשים אחרי הגלולות והכל יצא החוצה
    בנוסף ממליצה לך להשתמש בתכשירים המיועדים לעור שלך
    אני קונה באתר לינדו את התכשירים של אנה לוטן: קניתי קרם לחות שלה לעור שמן נקרא ברבדוס וגם מסכת ניקוי מכווצת שלה
    בנוסף אני משתמש במי פנים של קליניק, אם את סובלת מפצעים צורה מאסיבית ממליצה לך מספר 3.
    סבון אני מליצה של גם באתר לינדו יש את סבון של חברת GIGI לעור שמן או תשתמשי בסבון של קליניק הוא גם בסדר
    בשום פנים באופן אל תעשי פילינגים, תנסי להשתמש כל יום במגבת אחרת ואל תגעי בפנים

הכל יסתדר תאימיני , שאלו יהיו הצרות שלנו
    חייכי תהיה חיובית והכל יהיה בסדר
    לעיתים בגלל הדאגה, העצבים והלחץ מופיעים יותר פצעים
    תשחררי והכל יסתדר
  • מבינה אותך לגמרי
    רק כדי להצחיק ולהעלות חיוך ...

אני כולי עם חצ'קונים מאז שהפסקתי עם הגלולות
    יוצא לי שיער בכל מקום אפשרי
    ואני גם "חמה" כמו גבר חחחח

בקיצור = גבר

טיפול פנים זה הפתרון לבינתיים וסקס מדי פעם

אוהבת אותך מלא חברתי לפייס ( תרתי משמע )

• היי קרן,

07.30 מבחינתי זה צהריים...

• היי
    אני גם נראית כאילו חזרתי לימי התיכון.. חח
    אם את לא מקבלת מחזור סדיר ואת מחוצ'קנת אולי את שייכת למועדון שלי, הפוליציסטיות.. חח
  • בהחלט העלתן לי חיוך ענק על הפנים:-)
    אני הולכת כל חודש לקוסמטיקאית ובאמת הפנים שלי נרגעות אחר כך, אבל שוב ממש לפני הטיפול הבא אני פורחת כמו האביב...:-)

רשמתי לעצמי את כל מה שהמלצתן ואני אבדוק עם רופא הפוריות מה הוא אומר על זה... בטוחה שאני לא מקרה מיוחד...כמה אני מחכה כבר לפגוש אותו ולהתחיל מחדש את הטיפולים:-)
    עוד יומייייים...
  • גם כל הלחץ הזה סביב הרצון להיכנס להריון לא הכי תורם לעור.... ידוע שלחץ מוציא פצעים.... וזה גם חלק מהמינוסים סביב ההתעסקות הבלתי נמנעת שלנו סביב ההיקלטות....
  • הייי
    אני עם שיראל.. לחץ .. לחץ.. לחץ

לדעתי מה שיכול לעזור זה קודם כול הרבה הרבה מיים, ירקות פירות..
    כמה שפחות אוכל מלאכותי..
    תנסי ללכת לעשות מסג' ..

בסוף הכול יתאזן

Live your life
  • חח ח
    בשישי שבת אני אהיה בצפון עם המשפוחה.
    אבא שלי חוגג 60 והזמנתי לנו וילה ענקית רק בשבילנו... עם בריכה והאט טאב.
    ובשביל להתפנק, הזמנתי לכולנו גם מסאז׳....
    אני מממש ממש מחכה שיגיע כבר הסופ״ש!

אתן צודקות, כצת מנוחה ורגיעה לא יזיקו לכולנו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה