ביוץ???? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות היי
    שאלה לי אליכן:
    אתמול התחילו לי כאבי ראש בצהריים ולאחר מכן פסקו, בערב התחיל לי שוב כאב ראש מעצבן על גבול המיגרנה והרגשתי שיש לי מעט חום
    לאחר מדידת החום התברר שהחום שלי עומד על 37.1, לקחתי אופטלגין והלכתי לישון והיום קמתי כמו חדשה.
    חשוב לציין אני ביום ה 24 למחזור, סיימתי גלולות לפני חודשים והמחזור הטבעי הראשון שלי הגיע 44 יום לאחר הפסקת הגלולות ולכן לא ידעתי לספור את הימים כראוי כדי להגיע לימי הביוץ, מכיוון שאין לי סבלנות לחום השחר ולערכות ביוץ אני חוגגת יום כן ויום לא עם בעלי
    האם יתכן והיה לי ביוץ אתמול ? בדרך כלל המחזור התקין שלי ללא גלולות עומד על בערך 30 יום ועם גלולות עומד על 25 יום, נראה לי מוזר שביוץ יתרחש ביום ה 24
    מה אתן אומרות ?

הלן
3 תגובות
עמוד 1
  • לחגוג זה תמיד טוב:-)
    קצת קשה לדעת ממה שסיפרת אם היה או לא היה ביוץ...
    לפעמים צריך לעשות ניסוי וטעיה במשך כמה חודשים עד שהמחזור יתאפס ויש גם בנות שנקלטו על החודש הראשון....
    שומדבר לא בטוח, כנראה שתדעי עוד שבועיים שלושה..
    בהצלחה!!!

• לי זה נשמע כמו ביוץ כי כך הוא מופיע אצלי עם כאבי ראש..
    בכל מקרה תעבדו היום אולי עוד לא מאוחר...

• טוב אני מקווה
    נכון שום דבר לא בטוח יש לי חברה שבחודש השני אחרי שהפסיקה גלולות נקלטה להריון כך שבאמת אין לדעת
    פשוט זה בדרך כלל לא קורה לי וזה קרה לי יום שבת ואתמול בערב גם הרגשתי קצת לא טוב אבל חגגנו גם שבת וגם אתמול אז אולי יצא שם משהו

שמעתי שהביוץ מלווה בכאב ראש וכאבים בבטן אלה שאני אף פעם לא התייחסתי ושמתי לב יותר מידי, בחודש הראשון לאחר הפסקת הגלולות לא היו לי סימפטומים כאלה

נקווה לטוב בננות

יום מקסים

הלן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה