פריסיד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם
    אני ובעלי מנסים להרות כבר חצי שנה ללא המלחה-אחרי הפלה מוקדמת.לאחר שבשתי הריונות קודמים נקלטנו ב"ה על הפעם הראשונה.
    בכול אופן זה היה נראה לי מוזר.כי ההינו ביחד כול חודש סביב הביוץ.
    כול הזמן הזה השתמשנו בשמן תינוקות ולא ידענו שהוא פוגע בזרע ולכן נראה לנו שלא היתה קליטה.
    שמעתי שיש ג'ל בשם פריסיד שהוא די יקר אך מועיל .מישהי יודעת על זה?השתמשה?וזה עזר?
    יוד שאלה מישהי יודעת מהם הסימנים המקדימים לביוץ?
5 תגובות
עמוד 1
  • שלום לך חמודה !

דבר ראשון רציתי להגיד לך ששמן תינוקות לא פוגע בשום זרע, מי אמר לך את השטויות האלו? אני כבר הריון שני שלי ב"ה ואני משתמשת רק בשמן תינוקות!

אני אישית לא מכירה את הגל הזה, אבל תנסי מה יכול הליות, והעיקר שיהיה לך בהצלחה ומועיל בעז"ה!

והסימנים המקדימים לביוץ הם - כאבי בטן , לא אצל כולן, חשק מיני גבוה מאד, ואת יכולה לקנות את הערכות של בדיקות ביוץ, זה הכי מדויק שיש.

המון הצלחה ובעז"ה זה יהיה החודש שלך,
    מחזיקה לך
  • הי בוקר טוב.
    זה די מענינן שנקלטת עם שמן תינוקות.כי הבנתי מכמה מומחים ששמן תינוקות קוטל זרע.ורק עם איכות הזרע מספיק טובה ניתן להקלט.האמת אני גם די מבולבלת כי גם אני תמיד השתמשתי עם שמן תינוקות.אני לא זוכרת בידיוק ממתי ואני לא זוכרת עם זה היה גם ב-2 הריונות הקודמים.אולי כן ואולי לא.אבל כעת אחרי שאנחנו מנסים די הרבה זמן חשבנו שזה כנראה הבעיה.כי על פני לא נראית בעיה אחרת?\
    עוד מישהי יודעת?שמעה?השתמשה?בפריסיד?
  • היייי
    לא שמן תינוקות , ולא מיים ..
    על הפריסיד לא שמעתי

Live your life
  • הי סליחה ההודעה שלי קפצה למעלה, התכוונתי לענות לך פה שאני קניתי פרה סיד ואני מתכוננת לנסות להשתמש בו, קניתי בפארם און ליין וקיבלתי עליו המלצות חמות, אני לא יודעת כמה זה עוזר אני רק יודעת שיש מכוני פוריות שממליצים להשתמש בו, מאחר והוא הג'ל היחיד שמותאם לתנאים של הזרע וצוואר הרחם...אני מאד מקווה שזה יעזור.....אאעדכן אותך

מיכלי
  • סליחה על הבורות
    אבל בשביל מה משתמשים בשמן תינוקות?
    ובלי קשר מאחלת לך המון בהצלחה

שלך לעולמים... אמא
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה