שיראללל!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קודם כל אני ממש מתרגשת לראות שאתן זוכרות.....

דבר שני-הגברת האדומה באה.......במוצאי שבת,בשעה3 בבוקר....התחילה להראות את סימני הגעתה בערך בשעה 2 וחצי...

בעלי הנסיך דאג לי ועזר לי כל הלילה....הביא לי לשתות,כדור נגד כאבים...

בשעה 4 כשהכאבים נרגעו מהכדור התחיל לי תחושה והרגשה לא טובה...בעלי כמובן היה איתי,סיפר לי סיפורים כדי שלא אחשוב על זה...

יצא שהנסיך שלי הלך לישון בשעה 5 בלילה עם ציוצי הציפורים והכלללל בגלל אישתו.... שכשאמרתי לו את זה הוא אמר שהוא תמיד שם בשבילי,תמיד יעזור לי מתי שרק אני צריכה.

חייייייייייייםםםםםםםםם שלללל אישתווו שאוהבתתתתתתתתתתת אווווווותווווווווווווו

אנחנו שומרים נידה וכ"כ בא לי לחחחחבבקק אותוו........קשה ליייי

אני מתגעגעת אליו.........רק ב-6 אוכל לראות אותו...
3 תגובות
עמוד 1
  • יו מאמי!!!!!!!!!!!!!!!! אל תדאגי נשמה.... המחזור בטח כבר מאחורייך ואת כבר בשלב הנקיים... אז עוד מעט תוכלי להיות שוב בחיק בעלך האוהב.... איזה מקסים הוא שהוא נשאר איתך עד מאוחר.... חמוד!!!!
    אני יודעת שכדי שנצליח החודש עלינו לצאת לנופש להירגע!!! אחרת זה לא יבוא....מקווה שיצליח לכולנו החודש..
  • אז זהו שאני לא בשלב הנקיים...והמחזור עוד לא מאוחרי....יש לי לפחות עוד יומיים שלושה כדי שהמחזור יהיה מאחורי ואוכל לעשות את ההפסק טהרה...אח"כ יש עוד שבעה ימים ואאאאזז.....ישר לנסיךךך שלי!!! אני כ"כ אוווהבבתתת אותו שזה כבר מפחיד!! כמה שהוא דואג,מתחשב,סבלן,אכפתי,עוזר.....

אתם יוצאים לחופש?! תביאי רעיונותתתת.....נאמץץ!!

בעז"ה חודש הבא שתינו (-וכל הבנות שזקוקות פה) נתבשר בבשורה משמחתתת!!!!! אני בטוחה!!!
  • מהפה שלך לאלוהים!!!!!!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה