ושוב באותו הלופ.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כאילו אין לי מה לעשות בחיים..
    אני כל הזמן מחכה למשהו שיקרה. שיהיה אפשר להתחיל טיפול, שהזקיקים יפתחתו, שלא אבייץ לפני הזמן, שהביציות תהיינה טובות, שתהיינה הפריות, שיתפתחו, שיחזירו, שיתנו, שיעשו, שייצא....
    דדדדדדדדיייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    וכשחשבתי שזה נגמר, כשהתברר שעובר אחד נקלט,, הנה אני שוב בהמתנה מורטת עצבים: רק שיהיה בתוך הרחם, רק שיתפתצח כמו שצריך, רק שלא ייפול...

כל כך בא לי שמישהו יבוא וירגיע אותי ויגיד שהכל יהיה בסדר עם הקטנטן הזה שמפלס לו דרך לחיים, גדל ומתפתח (בע"ה).. וזה כל כך ברור שאין מישהו שיכול לבוא ולתת לי את הרוגע הזה. ושוב עליי למצוא אותו רק בתוכי...
6 תגובות
עמוד 1
  • מאמי מבינה אותך. מאד.
    אני כבר אחרי דופק ועוד לא נרגעתי.
    הדרך הכי טובה לדעתי היא לקחת את החששות, להפוך אותם למשפטים חיוביים, וכל פעם שעולות מחשבות את מכניסה את המשפטים שלך:
    העובר מתפתח יפה
    ההריון נמצא ברחם
    ההריון תקין
    ולא, זה לא עושה "עין רעה". זה רק מחזק את הגוף דרך עבודה על התת מודע.
    בהצלחה ויהיה בסדר
  • אני מאמצת את ההמלצה שלך בחום..
    בכל זאת, זה כל כך עזר לי לשרוד את בדיקת הדם
  • תרגעי!!!!!!!
    אין כאבים חזקים אין חלילה דימום אז הכל בסדר!! אוטוטו יהייה דופק מהמם של עוברון מהמם!!!
    תדמייני לעצמך איך את מתרגשת מהדופק מהבדיקה ולתת יד לבעלך ולהאמין שהנה זה הגיע:)

אני עדיין לא עשיתי החזרה וכבר מדמיינת ומאמינה שאני הולכת להיות בהריון עם תאומים מאותו מין

• אני עם הבנות,
    תחשבי רק חיובי, אין לך כרגע שום סיבה לחשוב אחרת..
    אני תמיד משתדלת לעשות לעצמי מעין דימיון מודרך..
    לדמיין את העוברון בבטן גודל לו ומתפתח אפילו נוגעת בבטן וחושבת מחשבות חיוביות

ואנחנו פה מחזיקות לך אצבעות
  • תודה יקירותיי שאתן מעודדות אותי. אני סתם פרנואידית, נכון?
  • מבינה לליבך - אך בשביל זה אני כאן....
    הכל יהיה בסדרררררררררר
    הינה מישהו אמר לך - תאמיני !!!
    אני מכירה את ההרגשה, ואני פשוט התמודדתי עם הפחדים האלה ככה:
    לעשות יותר ממה שעשיתי (טיפול הפריה) - אני כבר לא יכולה,
    אכלתי בריא, שתיתי המון מים ופשוט נהנתי מהעובדה שאני לא צריכה לרוץ לרופא בקרוב, וגם לא להזריק תרופות ולבלוע כדורים !!!
    דחפתי באונס לתוכי בכל ערב ובוקר את האנדומטרין המסריח....
    ומאיבר לזה פשוט שכחתי מהעניין....
    בלי ששמתי לב אני כבר נושקת לשבוע 30.....
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה