צריכה לחזור.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חשבתי שעברתי את שלב ההפלה של ההריון מחוץ לרחם, הבוקר עשיתי בדיקות דם ועכשיו התקשרו מהבית חולים לחזור לאישפוזזזז...
    אני צריכה לקבל טיפול נוסף, הבתא עולה במקום לרדת ..
    אוףףף כמה כאב ועצב לא רוצה לחזור לשם ולעזוב שוב פעם את הילדה שלי ובעלי...
14 תגובות
עמוד 1

• אויי מאמי שלי רק עכשיו התעדכנתי במה שעברת
    אני ממש משתתפת בצערך....
    תחזיקי מעמד יקירתי
    ונסי להיות חזקה

• אויש, מאמוש, אני מקווה שיעבור לך מהר...
    תחזיקי מעמד ותרגישי טוב...
  • תודה רבה בנות, אתן מקסימות ומחזקות אותי!
  • יואו ממי אני מקווה שתעברי את זה בשלום והלוואי וזה יגמר בצורה טובה ותשתחררי מהר מבית חולים אני מתפללת בשבילך

http://www.holdthatpic.com/
  • תודה רבה מאמי.....
  • Mori.k,
    אפשר לשאול איך עברת את ההפלות?
  • יו ... תהי חזקה.... במהרה זה יהיה מאחורייך... שמרי על עצמך מתוקה...
  • שיראל תודה מקסימה!
  • תראי הריון ראשון היה בינואר שגיליתי במקרה חשבתי שאני בביוץ זה היה שבועיים כביכול אחרי מחזור ועשיתי בדיקת הורמונים ובין היתר בטא שהיתה לי בבדיקה וזה הראה חיובי ולא הבנתי וזה התברר שזה היה דימום בתוך הריון והבטא הגיעה ל1500 אבל לא ראו שק הריון ואחרי שעתיים התחילו התכווצויות איומות ודימום חזק והלכתי לבית חולים ושם חשבו שזה הריון מחוץ לרחם ואשפזו אותי כל הסופ"ש פחדו שזה הריון מחוץ לרחם כי לא ראו שק ולא היו בטוחים שזה בתוך הרחם ואמרו לי שחס וחלילה אם הבטא לא תרד והיא תעלה יכול להיות מאוד שזה מחוץ לרחם ואז במקרה הכי גרוע יכרתו לי חצוצרה וחשבתי שאני מתמוטטת .
    אבל הבטא ירדה בפחות מ12 שעות בחצי ועד יום ראשון היא ממש ירדה לערך נמוך ושחררו אותי וההריון התברר היה בתוך הרחם ועקבתי אחריה עד שהיא התאפסה לגמרי.
    הריון שני היה לאחר חודש הפסקה והבא היתה ממש נמוכה הגיע ל12 ממש הריון כימי ואחרי יומיים קבלתי דימום וזה התאפס.
    עכשיו אני שוב במנוחה אני אמורה לקבל ב"ה מחזור עוד יומיים ואז שוב לנסות אבל זה מוטט אותי נפשית.
    יש לי היום ילד בן 3 אבל גם לפניו היה לי הריון כימי ולאחר מכן בהריון שלו הכל היה בסדר.
    עשיתי עכשיו בדיקת היסטרוסקופיה שיצאה תקינה ואני אמורה לעשות בדיקת דם לקישת יתר ואם הכל בסדר אני אנסה שוב אבל ליתר בטחון אני אקח תמיכה של נרות
    ומקווה שיהיה בסדר אבל זה ממש לא קל ואני מקווה שתעברי את זה והכל יגמר בסדר בלי שתעברי ניתוח באיזה בית חולים את?ומה הם אומרים לך?איך תתבצע ההפלה?על כמה ערך הבטא עכשיו?
  • עשו לי את ההפלה שבוע שעבר בזריקה והבתא לא ירדה , להיפך עלתה אז עשו לי אתמול שוב זריקה .. לי באולטסאונד בשבוע 6 לא ראו שק הריון שלחו אותי לבית חולים מחשש להריון מחוץ לרחם וכך זה היה ... אני בבית חולים בלינסון .
  • אז זה אותו מקרה שלי היה בגלל שהם לא רואים שק הריון אז יש חשד שזה מחוץ לרחם ,הם לא יכולים לדעת אבל אני מקווה בשבילך שהבטא תרד ויהיה בסדר.
    תחכי אחרי ההחלמה מחזור אחד ותנסי שוב שיהיה בהצלחה מתוקה מחזיקה לך

• אוי מתוקה, תהיי חזקה, מקווה מאוד שתשתחררי תיק תק... תנסי לזכור שהכל לטובה ואין לדעת למה דברים קורים לנו.. תרגישי טוב ושהכל יעבור חלק. תעדכני..
  • תודה רבה בנות!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה