חחח.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לינוי הזאת
15 תגובות
עמוד 1
  • חחחחחחחחחחח גדולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    איזה יציאות יש להם

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
  • כל הכבוד , לנו היה משהו דומה שבני לא רוצה ללכת לישון : אז בעלי ברוסית אומר בני , אני מאוד עצבני ממך ?
    צה בני עונה לו בעיברית ? אתה רוצה כוס מים קרים שאני אתן לך ממקרר ?
    http://www.holdthatpic.com/
  • חחחח

• גדול
  • לבני יש הרגל נוסף..... הוא מתקשר להורים שלי לבד מתי שבא כדי לדווח ולהתלונן עלינו לפי הצורך :
    בני שוב לא היה הכי בסדר אז בעלי אומר לו שעם התנהגות כזאת הוא לא יסע לחו"ל בסתיו .... בני בלי חשוב פעמיים מתרשר לסבתא וזאת השיחה :
    בני : סבתא אבא כואס סתם ... לא עשיתי כלום ...
    סבתא : מה אבא אמר
    בני " שאני לא אסע אתם לחו"ל ולכן אני מתקשר .... נכון שאת טסע בחברת "אל-על " לאני (אחותי שגרה בארה"ב ) , נכון ? אני רוצה לטוב אתך ואת אבא נשאיר בבית שיבכה ...
    סבתא : בטח אקח אותך בכייף , רק אני לט טסע באל-על אלא אמוקן איירלנס ...
    בני , פונה לבעלי : אבא , אמיקן איירלנס זאת חברה טובה בכלל ? כמו אל-על ?שירות טוב ? כי אני טס עם סבתא ואתה נשאר לבכות בבית .
    http://www.holdthatpic.com/
  • איזה מתוקיםםםםםםםם

• חחחחחחח איזה נסיכה

• ענק!!!!!

• הם כמו תוכי
    כל מה שהם שומעים הם חוזרים אחרינו חמודההההה

• לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!

• חחחחחחח
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה