הריון לאחר הפלה טבעית ללא מחזור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר הדר,
    השבוע גיליתי שאני בהריון בבדיקה ביתית שתוצאתה חיובית. זאת לאחר הפלה טבעית שעברתי לפני כ-5 שבועות, ב-7.5.11. אני מתייחסת לתאריך ההפלה כתאריך שבו החל דימום ההפלה (לא בטוחה שכך אמורים לעשות). לא קיבלתי מחזור מאז ההפלה.
    ב-9.6.11 ביצעתי HCG שיצא 796. ביצעתי עוד HCG בשבת (אתמול) ואני מחכה לתשובה.
    הרופאה אמרה שלפי הבדיקה הראשונה היא רק יכולה לומר שמדובר בהריון צעיר, ורק תוצאות הבדיקה השניה יאמרו מהו הסטטוס של ההריון, ושאם ההריון תקין, נוכל לראות משהו באולטראסאונד בסוף שבוע הבא או בתחילת השבוע שאחריו.
    אני גרה בארה"ב ופה עושים את האולטראסאונד הראשון בשבוע 8 (לא 6 כמו בארץ), אך יתכן ומאחר ועברתי הפלה, הרופאה תרצה לעשות אולטראסאונד קודם לכן, בשבוע 6.

שאלותי הן:
    במידה והערך של שבת יהיה תקין (לפחות יכפיל את עצמו), איך לחשב באיזה שבוע אני?
    האם הסיכון להפלה נוספת גדול יותר כי עברתי כבר הפלה אחת ולא קיבלתי מחזור?

תודה מראש!!!
    נועה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. אי אפשר להתבסס על ערכי הבתא כדי לחשב את גיל ההריון.
    צריך לחכות לאולטרה-סאונד בשביל זה
    2. לא

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה