בדיקת HIV - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,
    בחודש האחרון נרשמתי במכון פוריות... בתוך כלל בדיקות הדם שהרופאה נתנה לי, הייתה גם בדיקת HIV, שרק עכשיו לאחר סביבות ה- 12 ימים מזמן הבדיקה, רשום לי בתוצאות (הסתכלתי דרך אתר האנטרנט בתוצאות הבדיקות און ליין) בהערה מיוחדת שהתוצאות לנשלחו לרופאה שלי. התוצאות עצמן לא מופיעות...

האם זה תהליך נורמלי, שהתוצאות של בדיקה זו לא מפורסמות רק נשלחות ישירות לרופא?
    האם יש ליצור קשר דחוף עם הרופאה? התור הבא שלי עוד 3 שבועות בערך...
    בהרבה חשש אני שואלת... האם זה שהתוצאה לא מפורסמת ודורשת פנייה לרופאה, מצביע על בעיה?

סליחה על השאלות... נושא זה מעוד מלחיץ אותי ואני לא יודעת האם יש בכלל צורך להילחץ מהנושא, ולנסות להשיג את הרופאה דחוף יותר.

תודה רבה מראש!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    אין לך מה לחשוש. בגלל הרגישות המיוחדת של הבדיקה הזאת, וכדי לעודד אנשים לעשות אותה, היא תסויה ובאופן רוטיני אינה נכנסת לדף תוצאות המעבדה אלא נשלחת במעטפה סגורה אל הרופא שחתום על הבדיקה.

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה