שלום לכל הבנות...צריכה עזרה דחוף... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מחכה למחזור הבא על מנת לקבל את הזריקה ביום ה21 למחזור ולהתחיל בתהליך .. בנתיים בעלי עבר בדיקות הורמונליות ואולטראונד אשכים והרופא המליץ לנו לעשות בדיקת קריוטיפ גנטי וכרומוזום y .. הרופאה הסבירה לנו שזה לא חובה וגם לא בטוח שיעלו על הבעיה של הזרע המועט אבל אולי דרך בדיקות אלה הם יוכלו להבדיל לאיזה עובר עבר הבעיה הגנטית (בעיית פוריות) ולאיזה לא ובכך למזער את הסיכוי שגם לילדינו תיהיה בעיה. אבלללללללל הבעיה היא שזה יכול לקחת כמה חודשים וגם לא בטוח שהבדיקה תעזור או שהם ישתמשו בה... אנו כלכך לחוצים נפשית מכל התהליך ורוצים להיות אחרי ולא יודעים מה לעשות אם לחכות ולעשות את הבדיקות או לא ... הרופאה גם אמרה שדתיים בכלל לא עושים את הבדיקה הזו ונותנים לבורא עולם לעשות את שלו... מה גם שאנו עושים מיקרומניפולציה (הזרקת זרע לביצית ) אם מישהי עברה תהליך דומה או יכולה לתת עצה אני ישמח מאוד ...תודה ...ובהצלחה לכולם ...

לילך...
4 תגובות
עמוד 1

• שלום לך ...

תיראי כל הבדיקות אכן לא נעימות
    אבל אין ברירה אז עושים למען מטרה אחת
    לגבי בדיקות גנטיות בטיפול הראשון גם אני לא עשיתי
    זה אכן לא חייב ואם זה מעיק עלייך תוותרי גם ככה יש המון בדיקות

בהצלחה
  • תודה רבה לך, נראה לי שאוותר הפעם על הבדיקה הזו, בכל מקרה עדיף שבעלי יעשה אותה עכשיו בשביל ההריונות הבאים..

לילך...
  • אין לי מושג לגבי שאלותייך אבל בטוח יש חומר על זה באינטרנט...
    כדאי גם שתתייעצי עם דר ישי... הוא מקסייייייייםם!
    בכל אופן, המון הצלחה - בקרוב מאוד תהיי בהריון תקין ומושלם!
  • איזה חמודה תודה רבה ...

לילך...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה