שאלה מאוד מאוד חשובה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אין לי מושג איך בכלל שכחתי לעדכן אתכן
16 תגובות
עמוד 1
  • אני לא יודעת אם זה טיפול שמועיל או רק כדי לטשטש את הסימן
    כי אם זה רק על מנת לטשטש אז זה לא בסדר
    ולדעתי צריך לעשות שיחה עם האמא שהילד שלה נושך הרבה...
  • נשיכה היא שטף דם, צריך לטפל אחרת נשאר סימן מכוער ולהרבה זמן.
    הייתי דואגת אם הגננות לא היו מספרות להורים, לא כלכך מדאיג שהם מטשטשות את המקום.
    לגבי הילד הנושך, באמת מרגיז שלא מענישים יותר, הוא לא יפסיק ככה

• אהה

• מצד אחד באמת נשמע קצת מזעזע שהן מנסות "לטשטש" את תמונת המציאות
    ומצד שני, נראה שהטיפול מעט מקל על הנשיכה...
    זה כמו לקבל מכה ולשים עליה מעט קרח. אם לא ישימו קרח זה יראה הרבה יותר גרוע, ובכלזאת שמים...

אם את חושבת שיש כאן קצת משהו שמהול בחוסר תום לב, כנראה שהאינטואיציה שלך נכונה... אני בתור הורה הייתי רוצה לקבל תמונת מצב עדכנית של מה קרה לילד שלי בהיעדרי... בעיקר כשמדובר בקטנטנים עם יכולת הבעה לא כל כך מפותחת...

אז אולי אפשר לחשוב על דרך ביניים - לטפל בנשיכה בצורה הזו, ולעדכן את ההורים גם באופן הטיפול... זה נראה לי הרבה יותר הוגן והגיוני!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • אם הם אומרים להורים - הטיפול הוא מעולה! הוא באמת מרגיע את המקום, כל הכבוד להן! אצלנו לא עושים כלום וזה גם נראה בהתאם
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • מסכימה עם אורטל!

[
    []
  • קודם כל מזל טוב על העבודה החדשה- גם אני התחלתי עבודה של חצי משרה בין 9-14 ואני מאושרת.

לגבי הנשיכות באיזה גיל הילדים?? כי אם הם ממש קטנים יותר קשה להעניש ושהם יבינו את חומרת המעשה.

זה שההורים מעודכנים - זה אומר שהגננת פועלת נכון ולגבי המשחה והרגעת המקום זה גם נכון אחרת יש סימנים כחולים.

ולגבי אותו ילד - אני מאמינה שהגננת מודתצ לעניין ועוד יותר נראה לי שלא נעים לה לדעת שזה אחיין שלה והיא בטח מדברת עם המשפחה על זה.

צריך להעמיד את הילד שנשך מול הילד/ה שננשכו ולהסביר לו שהוא צריך לבקש סליחה כי זה לא נעים. ככה לפחות אצלנו זה בגן ואם זה ממשיך אז יש גם עונשים כמו לא לצאת לחצר.
  • וואוו נגה איזה שינוי!!!!!!!!!! אבל נראה לי שמתאים לך

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
  • נוגוש סחתיין על שינוי האווירה!
    איך יש לך אנרגיות לבנות שלך אחרי יום שלם עם ילדים? אני שואלת כי זה באמת מעניין אותי.... זו עבודה שחשבתי עליה בעצמי
    "..ילדיכם אינם ילדיכם
    כי פרי געגועי החיים אל עצמם.
    באים הנה דרככם, אך לא מכם.
    חיים עמכם אך אינם שייכים לכם.
    תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם.
    כי לא לכם הגיגיהם..."

מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
  • מזל טוב על העבודה החדשה

אני גם לא רואה פה משהו פסול בסהכ מקלים על הילד

ו

• מזל טוב על העבודה החדשה (וואלה אני מקנאה בך, אם הייתי יכולה לעבוד חצי משרה זה היה מעולה)
    ולגבי הנשיכות, כל עוד ההורים מקבלים דיווח אז אני לא רואה בעיה (זה גם מעניק המון תשומת לב לילד הננשך).
  • אני גם חושבת שאם מיידעים את ההורים, גם על נשיכה וגם על הטיפל שנעשה, אין בזב פסול.להיפך
  • לא רואה בכך פסול בצורה להפך כל הכבוד להם ,אם היו עושים ככה בגן של ליאבי אולי כל סימן לא היה נמשך אצלו שבוע
    ובמיוחד אם הם מידעים את ההורים אז זה מעולה
    לגבי זה שנושך אז הוא לא לומד כלום

• תודה

• היי נגה

אני בהחלט הייתי דואגת אם לא היו מטפלים באיזור הנשיכה. כרגע אני עם גיל בוגר יותר אבל כשעבדתי עם בני שנתיים ברור שטיפלנו בנשיכה!!

וכן, גם אנחנו היינו עושים עיסוי, זה מונע את שטף הדם ואח"כ היינו שמים טראומיל (משחה הומאופתית). אני חושבת שגם לילד שננשך זה חשוב שהוא רואה שמטפלים בו ודואגים לו.

לגבי הענישה - בעיקרון ראוי שמי שראה את המקרה הוא זה שייתייחס. כלומר, אם את ראית את הנשיכה אז את צריכה להעניש כפי שאת רואה לנכון. השאלה גם מה טווח האחריות שלך. קשה לי לענות לך ככה...

וזה ידוע שהרבה חושבות לנסות לעבוד בתחום, בעיקר בגלל השעות, אבל מהר מאוד מבינות שזה ממש לא בשבילן. בגלל זה התחלופה של כוח האדם בגנים רבה.

תמר

כנסו ותראו תמונות עדכניות
    http://picasaweb.google.com/lioryb

הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps
  • נגה, תודה מאמי

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה