חדשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות!
    יוווו קראתי כל הרבה הודעות ואתן כאלה חמודות, איזה כיף שיש פורום כזה לשפוך את הלב ולקבל תמיכה

אני נשואה כבר חודשיים וחצי ומתחילים עכשיו את התהליך המדהים הזה....
    ותאמת מרוב שקראתי על ביוץ זקיקים וכו איבדתי את עצמי, אז ככה אני ממש צריכה עזרה...
    קיבלתי מחזור ב- 24/5 המחזור של בדכ כל 28 ימים, מתי נראה לכם שהיה הביוץ? כאילו איך מחשבים את זה......?
    וסתם טיפים יתקבלו בברכה

מתפללת בשביל כולנו!!
7 תגובות
עמוד 1
  • קודם כול ברוכה הבאה לפורום ומאחל לך שהות קצר צרה
    ולגבי הביוץ שלך :

תחילת תקופת הפוריות הצפויה שלך היא:
    יום שישי, ה-3 ביוני, 2011.
    תאריך הביוץ הצפוי שלך הוא:
    יום שלישי, ה-7 ביוני, 2011.

סיום תקופת הפוריות הצפויה שלך היא:
    יום חמישי, ה-9 ביוני, 2011.
    ניתן לחשב זאת כאן בפורום יש לך בצד ימין רשימה של לפנה הריון יש לבחור באופציה השלישית פוריות ולאחר מכן מחשבון ביוץ
    לילי
  • ברוכה הבאה
    אני מקווה מאוד שתהיה לך שהות קצרה בפורום
    דבר ראשון כמעט בטוח שהביוץ כבר היה החודש אבל לא תמיד אפשר לדעת במדויק לפעמים יש ביוץ מאוחר
    תשאלי כל מה שאת רוצה לדעת ותקבלי פה המון תשובות
    המון בהצלחה
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי ira-s

ברוכה הבאה
    אני מקווה מאוד שתהיה לך שהות קצרה בפורום
    דבר ראשון כמעט בטוח שהביוץ כבר היה החודש אבל לא תמיד אפשר לדעת במדויק לפעמים יש ביוץ מאוחר
    תשאלי כל מה שאת רוצה לדעת ותקבלי פה המון תשובות
    המון בהצלחה

תודה בנות, אני באמת מקווה שהשהות שלי ושלכן בפורום הזה תיהיה קצרה!!!
  • שלום לך, גם אני קיבלתי מחזור אחרון באותו תאריך כמוך, בד״כ הביוץ הוא 12-14 יום מהמחזור אני מטופלת באיקוקלמין ועושה מעקב זקיקים אז אני יודעת שהביוץ
    היה ביום ג שעבר 7.6 אני מניחה שגם אצלך בין 5-7/6 שיהיה לנו בהצלחה ובשורות טובות החודש
  • ברוכה הבאה
    ושיהיה לך המון בהצלחה

שלך לעולמים... אמא
  • ברוכה הבאה!!!
    מאחלת לך שהות קצרצרה כאן:-)

חשוב לדעת לפני הכל שגם כשאין בעיות תהליך הכניסה להריון לוקח בין 6 חודשים ל-8 חודשים ולכן אין מה להלחץ ולהתחיל לעשות בדיקות ומעקבים ולהלחיץ את הגוף!

שיהיה בהצלחה:-)

• בוקר טוב לכם בנות

תודה רבה לכל המברכות
    מה זה איקוקלמין? מתוך סקרנות קראתי את זה פה כמה פעמים...
    מאחלת לכולן יום מלא בשורות טובות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה