אובטרל ועוד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    תודה רבה על כל ההשקעה שלך כאן....!
    לפני כשבוע אובחן שביצתי בעזרת בדיקות דם ומעקב זקיקים, באותו יום שנאמר לי שהביוץ כנראה עבר, קיבלתי זריקת אובטרל לתמיכה, ולאחר התחלתי תרופה בשם אוטרוגסטאן פעמיים ביום 200 מ"ג, בצורת נרות.
    נאמר לי להגיע שבוע לאחר הזריקה לבדיקת דם נוספת ללא אולטרסאונד כלשהו.

1. מתי ניתן לעשות בדיקת דם לראות אם יש הריון?
    2. למה עשוים את בדיקת הדם לאחר שבוע מהבדיקה? ולמה לא עושים אולטרסאונד באותה הזדמנות?
    3. האם תרופת אוטרוגסטאן לא משפיעה על הבדיקה?
    4. מאז הזמן המשוער של הביוץ מדי פעם יש לי כאבים קלים, בצידדים שונים של הבטן, האם זה תופעת לוואי של התרופה/ זריקה, האם זה מצביע על הריון/ בעיה?
    (אני עם הסטוריה של חוץ רחמי אחד הפלה 1 שלא ברור סיבתה, ו-1 כימית כנראה)

תודה רבה רבה מראש על הסבלנות!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    1. שבועיים אחרי הביוץ
    2. בודקים רמה של פרוגסטרון כדי לברר האם היה אכן ביוץ לאולטרסאונד בשלב הזה אין חשיבות
    3. לא
    4.זה קשור אולי לטיפול, אבל לא מצביע על הריון או על בעיה

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה