היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
סוף סוף אני הולכת לרופא מומחה לפוריות. אני מרגישה שאני מתחילה את התהליך מהתחלה אבל עם יותר ידע (רק בזכותכן!) ובליווי מישהו שמבין ויכול לעזור לי... איזה כיף!!!
הבטן מתהפכת לי תרתיי משמע:-) היא ממש מתהפכת ויש לי התכווצויות... היה לי ככה לפני שבועיים והייתי בטוחה שהמחזור הגיע אבל אחרי כדור וכמה שעות מורטות עצבים, עבר כלא היה ומחזור כמו שאתן יודעות, עדיין לא בא...
הלוואי שהמחזור כבר יגיע טבעי ולא אצטרך זירוז...:-)
12 תגובות
עמוד 1
למה עוד לא קבלת? הית עם אקקלומין לא? את יודעת מתי בייצת? עשית בדיקה?
בהצלחה אצל הרופא החדש!!
ממממממ אולי היא מתכווצת כי את בהריון תעשי בדיקה, כבר קרו מקרים בכל מקרה בהצלחה
מאמי מחזיקה לך המון הלוואי ואת בהריון תעשי בדיקה. אולי גם לך מחכה הפתעה הלוואייייייי שלך לעולמים... אמא
בהצלחה
עדכונים חמים מהשטח...
ד״ר פרילנדר הוא מקצוען אמיתי, לא בא לשחק אלא לעבוד. הוא רמז שאני קצת חופרת וביקש שאענה לו תשובות לעניין ולא סיפורים... זה קצת עיצבן אותי אבל הבנתי מה עומד מאחורי זה. הוא הסביר לנו את כל התהליך שנעבור מעכשיו עד ההריון וממש נתן לנו את כל התמונה. שלח אותי למלא בדיקות כדי לבדוק מה הבעיה ולטפל בה באופן ממוקד (פאפ, ממוגרפיה, צילום רחם ומליון בדיקות דם). גם את בעלי הוא שלח לבדיקת זרע ובדיקות דם... בקיצור, אני מאושרת שסוף סוף אני מתקדמת ולא דורכת במקום. ואני לא בזבזתי זמן וכבר מחר בבוקר עושה בדיקות דם ובצהריים צילום רחם
מעולה
וואייייי איזה כיף שעכשיו אתם באמת "עובדים" על ילד וקיבלתם עזרה
גם אני חופרת לרופאים , ברוכה הבאה למועדון החופרות
בהצלחה מותק!!!!
בהצלחה
אבל צילום רחם עושים רק כאשר בטוח אין הריון.. אני עברתי את הבדיקה הזאת לפני שנתיים , אז הרופה אמר לי שהסיכוי להרות אחרי הבדיקה עולה בכ 30% הבדיקה לא הכי סימפטית .. קצת כאב כמו שיש מחזור.. כדאי לקחת משכך כאבים לפני שיהיה בהצלחה.. Live your life
איזה מוקדם!!! אני ערה כבר מ-5 בבוקר... צריכה לפחות שעתיים של עירנות לפני בדיקות הדם.... כמעט לא קמתי