היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מישהו אולי יודע מזה פרוגרסטרון נמוך? ומה אפשר לעשות כדי לעלות אותו בלי ללכת לרופא אולי ת**** או משהו
7 תגובות
עמוד 1
תקראי באינטרנט....
ע"י נרות פרוגסטרון כמו קרינון או אנדומטרין או ע"י זריקות פרוגסטרון..
היי, גם לי מצאו שיש פרוגסטון נמוך.לפי הרופא, אם זאת אכן הבעיה היא די מינורית. לאחר מעקב זקיקים קיבלתי זריקת פרגניל. את התוצאה אחרי חודש אחד את יכולה לראות בחתימה שלי. בהצלחה.
דקלה
הי דיקלה איך גילת שהפרוגסטרון שלך נמוך?
אני עדיין לא התחלתי לעשות בדיקות כי אני עדיין מאוד מקווה שזה יבוא לבד אבל רשמתי באחד הפורומים שהחום שלי לאחר הביוץ יצא 36.5 ומאז הוא לא עולה אז מישהי רשמה לי שאולי הפרוגסטרון שלי נמוך ובגלל זה אני לא מצליחה להיקלט מה את אומרת מנסיונך??
פרוגסטרון נמוך לא מאפשר השרשה של ההריון הוא הכי קריטי בשלב שלאחר הביוץ אבל כדאי שתבדקי את הנושא יותר לעומק שתפי אותנו
Live your life
רופאת נשים יכולה לבדוק את זה או רק רופא פוריות?
זה נבדק בעת ביצוע פרופיל הורמונלי (בדיקת דם) ביום ה- 3 למחזור וביום ה- 21 למחזור.