אוף! היס האלו!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מעצבנים
61 תגובות
עמוד 1
  • איפה מיכל שתסנגר עליהם? איפה?

כולם אותו קקה
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • אני לא מוותרת להם!!! הייתי צריכה להשאר בהוט...

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • אני עזבתי את יס בגלל שהם היו חארות!!!!!

הגיע נציג להורים שלי והם סגרו חבילה חבל על הזמן!!!!!!!!!
    לי בדיוק נגמר המבצע והם ייצרו איתי קשר - אמרתי להם שאני רוצה את אותה חבילה כמו של ההורים שלי - שתבינו - יצא להם 100 ש"ח!!!!!!!!!!!!!!!!!1 פחות!!!!!!!!!!!! ממני!!!! זה המון !!! זה לא גרושים 100 ש"ח בחודש.....

ומה החצופים אמרו לי?..... : הם מצטרפים חדשים מגיע להם את וותיקה אנחנו לא יכולים להעניק לך את אותן הטבות!!!!!!!

הייתי מחוברת ליס 11 שנה!!!!!!! בלי לזפזפ בינם לבין הוט כי באמת שהייתי מרוצה אבל זה עחצבן אותי שפשוט התנתקי ועברתי!!!!!! היום הם מתקשרים אלי ומציעים לי חבילות מבצעים ומה לא.. אבל אני לא חוזרת!!!!! גם אם המחיר טוב
  • דניס סיפור זהה אחד לאחד שלנו . הבטחות שלהם שוות ללקוחות חדשים לזמן מוגבל בלבד . הינו לקחות יס מיום הראשון שלהם בשוק , מעצבן שכל החדשים משלמים 30 אחוז פחות ממך ולך מגיע "ז" בעיין . השיא היה אצלי שאחרי שהתמתקנו הם נזכרו וכנסו אותנו ב275 שקלים על חבילת המונדיאל מלפני 4 שנים , למרות שחבילה רגילה הסתיימה למונדאל המחורבן נשארו 9 ימים שלמים. ... בעלי קיבל קריזה של החיים ומאז גם אם החזירו כסף של הכנס (והיו כבר איזה 2-3 נציגים בבת פיזית ) והתנו ה"תוכנית " בעלי לא מוכן לעבור . שקודם ישמרו והתנו שירות ללקוחות הקיימים ...
    שהיה לי תקל עם הוט (היו שיבושים בגלל השופוץ הבניין והם לא אשמים בכלל ) - 3 חודשים לא שלמתי בכלל כאכות היתה לא טובה . ... רק אמרתי אני מתנתק - ישר קיבלתי זיכוי

http://www.holdthatpic.com/
  • בשורה תחתונה, כולם אותו הדבר
  • הוט הרבה יותר נאמנים ללקוחות שלהם מאשר יס....מניסיון.....

אני מאד מרוצה מאד
  • אבא שלי גם כל פעם מחדש התחייבות להוט - ואני לא עובדת אצלם
  • אנחנו בשנה האחרונה כלחודש היינו מוצאים טעויות בחשבונית שלהם,
    כל חודש טלפונים התנצלויות, אחראית משמרת, התחייבות שזה לא יקרה שוב,
    והופ... שוב טעות.
    הרגשתי שאני עובדת אצלם נשבעת לך.
    וגם אנחנו היינו לקוחות ותיקים ושילמנו 270 ש"ח לחודש.
    בסופו של דבר התנתקנו.

וכל חברה נותנת מבצעים שווים למצטרפים ומשקיעה פחות בוותיקים.
    גם לחברות הסלולר יש את הבעיה הזאת.
    אני עוברת עכשיו מסלקום לאורנג' כי אורנג' נותנים לי דיל ממש שווה.

[

[
    []
  • יעל שלום,

אשמח אם תוכלי להעביר לי למייל את הפרטים של בעל המנוי כדאי שאוכל לבדוק את החיובים.

המייל שלי הוא: [email protected]
    אוהד
    רכז שירות לקוחות ברשתות חברתיות
    yes - חוויה קולנועית גדולה מהחיים

• יפה
  • האמת שגם עם הוט יתנו לי בחינם לשנה אני עדיין אלך על יס
    אני אצל סבתא שלי בבית כבר שבועיים דופקת את הראש משעמום - אין מה לראות!!! אלוהים ישמור איזה שממה ושממון - תכניות עלובות חסרות תוכן

• מאיפה אוהד הזה הגיע
  • חחחחחחחחחחחחחחחחחח עכשיו נפל לי האסימון ................ בחלק מחברות יש עכשיו תפקדים של מעקב אחרי התלונות של לקחות ברשתות חבריתות (פייסבוק / טוויטר ופורומים שונים ) , זאת כבר פעם שניה ... הראשונה היתה עם פיתוש וכללית .
    זהר , את ככל הנראה הבאה בתור עם סלקום

• כנראה שווה לקטר באוזני חברות

• למי יש בעיה עם סלקום?
    אולי נוכל לעזור לה

• אחת הסיבות שעדיף לעשות עסקה טלפונית..על אחת כמה עם מישהו שמכירים...
    השיחות מוקלטות החוזים שנישלחים ללקוח הם כוללים כל הסעיפים ולא רק חלקי.
    אצלי בכל אופן ישנה שקיפות מלאה מול הלקוח. אם אין ביכולתי לתת משהו אני לא אתן ובטח שלא אבטיח שאתן בידיעה שאין מצב שיקרה....
    סוכני שטח מפזרים הבטחות כמו חול ולא משנה של איזו חברה לצורך העיניין.

אני אישית לא מכירה מבצע 230 כולל בייבי ולוגי..לא היה כזה ב9 החודשים האחרונים בכל אופן... אלא אם מדובר ב VOD ואז הערוצים נכללים בתוכו..
    היה מבצע הכולל טוטאל+ערוצי פרימיום- לוגי בייב וגו'ניור ב 249 זה היה בפברואר
    השנה בכל אופן..זה הכי קרוב למה שאת מתארת

מצטרפים ל YES

072-2514350 מספר ישיר אליי ללא המתנה
  • כל אחד נשאר אם מה שנוח לו וזהו .
    יש המון אנשים שמסתדרים מצויין בלי זה ובלי ורואים דרך צלחת או מחשב .
    במקרה ספציפי יש חוזה חתום . אותנו זה צריך ללמד לקרוא הכל כולל הכל.
  • זאת הסיבה שעברתי להוט!!!
    גם לי הם היו עושים הרבה טעויות בחשבון....

• אני לקוחה של יס לפני כחצי שנה פיתו אותנו מהוט לעבור עליהם עם הבטחות מפה ועד הוואי ואפילו היה לנו חוזה בכתב שנשלח לנו בפקס אבל הבוס של הסוכנת שלנו שהבטיחה המון הבטחות אני אהיה בשבילכם הכל אמר שהסוכנת לא הבינה את המבצע והוא לא מוכן לעמוד בהסכם .
    כמובן שביטלנו את העיסקה וחזרנו ליס ואני מאוד מרוצה חוץ מכמה דברים קטנים שאני מקווה לפתור בקרוב .
    אבל הוט ניסו עוד לגבות ממני קנס על ביטול חוזה ושלחו לי מכתב מעורך דין כי ביטלתי להם את הוראת הקבע אבל הם קיבלו מאיתנו מכתב מעורך דין שלנו כתגובה ומאז נהיה שקט בגזרה
    אז אני בהוט לא נוגעת
  • אין לי הוט ואין לי יס כבר שנים. (בערך 7 שנים)

ואני מרוצה !!! בינתיים.
  • מיכל - המבצע הזה לטענת הנציג מכירות שמכר לי אותו הוא בגלל שהוא מנהל מחוז אז יש לו מבצעים יותר טובים (או שקר כלשהו אחר
  • עבדתי ביס כמעט 5 שנים אחלה של חברה ממש טובה, הנציגים מאוד שירותיים בייחוד בחיפה, לא כל השיחות מוקלטות ולא תמיד מה שהסוכנים מקבלים אלה עם כן באמת השיחה הוקלטה או הסוכן כתב את הבטחתו על דף וגם זה תלוי במנהל
    בכל אופן יס באמת אחלה של חברה אין להשמיץ אבל יחד עם זאת גם הוט
    השאלה בסך הכל מה אתה משלם כי באמת זה מה שלנו משנה
    בהצלחה ועם את צריכה עזרה יש לי כמה חברות מאוד טובות מנהלות ביס
    אשמח לעזור תשלחי לי מייל
  • אני מאוד מרוצה מהוט ולא חושבת לרגע לעבור ליס
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • דאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!
    הם מוצצי דם כולם... רק עכשיו גילית את זה?....?....?....
    אצלי בדיוק כמו אצל גלית EDEN
    (פאוזה קצרה: גלית, זו באמת את????????? שיואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאווווווווווווווו, איזה ככככככככככככככככככככיייייייייייייייייייייייייייףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף לראות אותך פהההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!
    סוף פאוזה, נחזור לנושא.)
    אין לי הוט, אין לי יס, כבר 7 שנים.
    הכי הכי הכי הכי טובבבבבבבבבבבבבבבבבבב בעולם ככה!!!!!!!!!!!
    אף אחד לא מנג'ס, אף אחד לא טוחן לנו את המוח והכיס, לא חייבים כלווווווווווווםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם לאף אחד!!!!!!!!!
    עכשיו התחברנו לעידן+ ואנחנו מרוצים עד הגג, תאמיני או לא
    (ו-כן. לכל המפקפקות. בסלון יש לנו טיוי 46, עם HD. ו-יש מה לראות בה! )
  • שמש
  • החלטתי להתנתק! לא איכפת לי שיש לי 1000 שקל קנס.

מעצבן אותי שהנציג שיקר לי וזה מוצג בצורה שלא מובנת בטפסים (לא מובן שמשלמים אקסטרא)
    וגם הנציג אמר לי וכתב לי על דף שאני אקבל זיכוי של 30 שקל, אבל הוא לא כתב שזה על VOD... ברור שזה נאמר כדי להטעות...

מ-ע-צ-ב-ן.

שלחתי להם את הדף של מה שהנציג כתב לי - הם עוד לא ענו לי, אבל ברור לי שאני לא אקבל כלום. כשאמרתי שאני מתנתקת אמרו לי "תראי, אנחנו מוכנים להוריד לך תשלום על אחד מערוצי הילדים..." באמת תודה...

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • אוהד אין עלייך!!!!!!
    לכל חור אתה מגיע

קרן
    קשרי לקוחות
  • חחחחחחחח כולם פה עובדים ביס?

נשבעת לכן אני יושבת אצל ההורים שלי ובא לי לבכות - מדפדפת שעה בטלויזיה
    הוט פשוט משעממים רצח!!!!

ולגבי שירות 0 סליחה אבל השירות של כולם מחורבן

ושרון הרגת אותי עם הפאוזה חחחחח

• אני עם אורטל בעניין . מאוד מתאים לי משהו מסויים . עניין הטלוויזיה כן חשובה לי . מפריע לי מאוד שלא עומדים בהסכמים ומה לעשות שבנתיים הוט עמדו בהם ויס ירקו בפרצוף ללקוח בעל ותק של 11 שנה .
  • כולם עובדים ב"יס" כי יש להם אחלה תנאים
  • זה מעצבן רצח!!!! קרה לנו פעם עם הוט ועם סלקום
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • היי יעל,

כמו שכתבתי אשמח לקבל את הפרטים כדי לבדוק את הנושא.

המייל שלי הוא: [email protected]

אוהד
    רכז שירות לקוחות ברשתות חברתיות
    yes - חוויה קולנועית גדולה מהחיים
  • חבל שאת נאלצת לעזוב בטעם רע

מצטרפים ל YES

• בנתיים המון אנשים שאני מכירה עוזבים את שתי החברות ובוחרים באופציה משולבת בין "עדן +" הזה ושידורי אנטרנט/צלחת פרטית .
    לי זה לא מתאים כי אנו צריכים ארוצי ספורט אבל מבחינה כלכלית בפועל זה די זהה , תחנים זה עניין של טעם נטו ואף אחד לא יכול להחליט בשבילי מה זבל ומה לא . מה שבטוח שבכל מה שנוגע לכנסות כחלון עושה עבודה טובה .....
    אבל עדיין תחרות אמתית אין . התחרות תתחיל בעוד שנתיים שחברת החמל תתחיל לספק אינטרנט אופטי .... זה יהיה שינוי שוק אמתי ולא בולשיט שקיים היום.
  • תאמיני לי שאנחנו יודעים בדיוק מה אנחנו משלמים וההתחייבות שלנו מתחדשת לשנה בלבד, בדיוק מהסיבות האלו.

אנחנו עוקבים יפה מאד - ולכן ביטלנו את ה-VOD - זה רק מכונה לחליבת חסף מהלקוחות
  • אם אם חבל על המילים שמוקלדות (

מצטרפים ל YES

• חברה שדופקת את הלקוחות שלה?
  • כולם אותו חרא

כל עוד את לא צריכה מהם כלום - הכל בסדר

כשצריכים שירות, בעיות, בקשות - דברי ללמפה

כנ"ל תאגידי ביטוח, חברת חשמל, גז, לא חסר
  • לפי מה שאת אומרת כולם חרא חוץ מ הוט..
    בשביל הספורט תקשרי ותגידי שאת רוצה להתנתק..
    באמת בשביל הספורט.. אוי מה שתגלי באותו רגע

מצטרפים ל YES

• מיכל - אורטל לא אמרה שכולם חרא חוץ מהוט. היא אמרה שכולם חרא נקודה...

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • מיכל נו באמת , להשוות את היאס לBMW זה **** שכל . עם את כבר משוואה למכונית שתי חברות הם פיאט פונטו רק בצבעים שונים . אפשר לשוב איזה הבדל קיים מבינה תכנולוגית ? שום וכלום .אני כבר לא מדברת על בזק הבעלים שלכם עם התקשורת מה זה מתקדמת . ההבטחה הכי יפה זה 10 מגה שלהם .... רק מה חבל שבתכנולוגיה קוותית שלהם גג שניתן לספק זה 7 מגה במצב טוב .
    אבל מה שמעניין שאצל הוט אם אומרים לא הם מבינים ולא חוזרים אצל יאס זה קציות שלא משנה באיזה שפה אומרים "לא רוצים " חוזרים במקרה הטוב אחרי שבוע ובמקרה הרע אחרי שעה , גם טלפונית וגם פיזית .... אצלי הם "ירדו" מאתנו רק אחרי שפתחתי תלונה בועצה לצרכנות על התרדה - זה הספיק לאיזה חצי שנה .
    בפועל , בבניין שלי שיש תשתית חדשה מתוך 25 דירות (16 ישנות ו9 חדשות )- חלוקה היא כזאת :
    ישנות 10- הוט ו2 יאס (לפני שיפוץ היה 7 ו 5 )
    חדשות כולם הוט .
    מה לעשות שאנשים כן אוהבים טריפל הזה . לי היה לפני זה טלל של 072 והוא הרבה פחות טוב מזה של הוט מבחינת אכות הקו .
  • רגע אני לא מבינה מה את רוצה להגיד ? שהקו של הוט טוב מקו של בזק ?

זה שהתחברו יותר אנשים להוט מאשר ליס ?..
    סבבה..אז יש אנשים שמספיק להם מינימום מה אני אגיד לך..
    בחיים לא תצליחי לשכנע אותי שהוט טובים מבזק או מ YES...בחיים לא .

חוצמזה מה את רוצה שאני אעשה?
    הנה קחי סגרנו את הנושא או שנמשיך ?
    מצטרפים ל YES

• כל אחד עם מה שנוח לו והוא אוהב

לי היה יס שהתחתנתי, אחרי שנה התנתקתי כי אני אוהבת את הוט והוי או די
    אין לי זמן לראות במשך היום
    אז אני רוצה בערב תוכניות וסדרות ישראליות בוי או די
    או שאנחנו מקליטים בהוט מג'יק
    יש לנו המון הטבות ופתחו לנו בחינם גם את לולי גם את בייבי וגם את הופ שירים ישראליים.

בנוסף יש את האינטרנט וקו טלפון 2000 דק' חינם
    מאוד מרוצה !

• לא רוצה כלום , רק מי שנהל ויקוח על אכות זאת את . מה לעשות שבמקרה הזה עלו בעיה של לקוחות , במיוחד בתחום עמידה בחוזים ופירושם . את מציגה את הצד בצורה יפה , מה עוד שכל הכבוד לך על לויאליות לאירגון בו את עובדת . אנחנו דברנו על ההרגשה שלנו כי לקוחות . כל אחד במקרה ספציפי שלו . בתום התקשורת בעלי הוא זה שמחליט ומרגע הקמת החברה עד 2007 האנו לקוחות של "יאס" עד שבעלי לא קיבל יריקה בפרצוף בחידוש ההתחייבות . בגדול בנגוד להרבה תחומים לי זה ממש לא משנה כי אני כמעט ולא צופה בטלויזיה , בגלל עבודתי תחום האינטרנט אכותי ואמין מאוד מאוד חשוב ובזק על 10 מגע החזב ובגדול (שקרנים עם תעודות) , הקו של הוט בנתיים (9 חודשים ) לא מאכזב . שוב זה צד שלי של לקוח שצורך אנטרנט לפחות 18 שעות ביום בצורה אינטנסיבית .
  • אלינה, עזבי, אין שכל אין דאגות
  • אווי..אלינוש..אני גם עפתי מיס אחרי שהיתי איתם מיום ראשון של קיומם
    בואי נגיד את זה בעדינות....שימור לקוחות- זה לא צד החזק שלהם
    אבל זה לא רק הם..זה בכל החברות- אותו חרא

אצלי סיפור עם יס היה כזה...אחרי מיליון שנה כלקוחה שלהם, התקשרתי להזמין יס מקס כי היו לי ממאירים משנות הטרפפו
    סגרנו על התנאים, לא קיבלתי שום הנחה אבל סבבה, בסדר, זורמים (למרות שהתחלתי להתעצבן בקטנה) ..הבחור אומר לי למתי לקבוע תכנאי - שיביא או הממאירים החדשים...קבענו תאריך, אז הוא אומר לי...: ביקור טכנאי זה 160 שח (בקטע הזה התחלתי כבר להתעצבן לא בקטנה)..אמרתי לו : מההההה? אתה רציני? לא צריך תכנאי ! אני יודעת לחבר 2 חוטים לחשמל לבד- תשלח לי בדואר הוא אומר : לא ! חייב טכנאי..ו-160 שח..
    באותו רגע אמרתי לו: אתה יודע מה, שכח כל מה שדיברנו עד עכשיו...וניתקתי. באותו רגע התקשרתי להוט ועברתי ואגב..לא מצטערת לרגע..
  • מישהו יתחיל לעבוד יותר קשה :
    http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4084055,00.html
61 תגובות
עמוד 1
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה