בנות אני חדשה כאן אנא הגיבו בקשה!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בס"ד

בנות!!!! סוף כל סוף הצלחתי להירשם!!! וואו לא יודעת למה כ"כ הסתבכתי ברישום לאתר
    בכל מקרה אציג את עצמי שמי מוריה יעקוב ואני נשואה 3 שנים , יש לי נסיך מקסים בן שנה וחצי והיינו רוצים להביא לו נסיכה גם נסיכות מתקבל
    אני כבר 9 חודשים ללא גלולות , בחודש הראשון המחזור הגיע באיחור של שבוע! מה שבד"כ בחיים לא קורה לי אבל הבנתי שזה משהו שבד"כ קורה לכולם! אח"כ המחזורים המשיכו כרגיל בין 28-32 יום ( הבנתי שזה טווח בסדר גמור ) אני בן אדם לחוץ מטבעי וחשבתי אולי שהביוץ שלי מגיע מוקדם ( אני שומרת נידה ) וחודש לאחר המחשבות הללו בום.... פתאום הריון ,, הייתי בשוק! אך לצערי ההריון נגמר בהפלה טבעית ( ב"ה ללא גרידה או כדורים ) כמובן בדיקת אולטרה סאונד והכל נקי מעקב עד שהבטא מתאפסת ואחרי חודש בול מחזור.... ( ב"ה אומר שהכל חזר לשיגרה לא??) מאז נסיונות שוב להריון אומנם עברו רק חודשיים מההפלה אבל שוב אני מתחילה להרגיש את הגלגל הזה של מחזור,טבילה,ביוץ,הציפייה להריון או לחילופין למחזור שאמור להגיע וזה מתסכל אותי חבל"ז!!! האמת שאני גם בבית ומשועממת רצח אני מחפשת עבודה ולא מוצאת ולכן גם אני לא מפסיקה לחשוב כל הזמן! היום אני נמצאת סה"כ 4 ימים אחרי טבילה כך שצפוי לי עוד מלא זמן עד שאדע מה קורה איתי!!! וואו בנות נראה לי שהכניסה לפורום הזה הוא הדבר הכי טוב בשבילי בשביל לפרוק קצת! חוץ מזה שגם הכניסה להריון עם הנסיך לקחה המון זמן וזה ממש מתסכל לחשוב שצפוי המון זמן.! אני מאמינה שהכל מלמעלה לא מתעסקת עם בדיקות ביוץ,חום וכו'... עושה השתדלות כמה שיכולה ומאמינה!!! בנות אני רוצה תמיכה ותגובות!! בברכת יום מקסים לכולכן

מוריה
8 תגובות
עמוד 1

• ברוכה הבאה לשהות קצרה..
  • יקירתי רילקס הכל יהיה טוב, אני מאמינה שאם תתני לגוף שלך חודשים שלושה מנוחה תקלטי שוב
    הפלה גם אם היא טבעית היא טראומה לגוף ולרחם והגוף יחזור לסידרו ותקלטי שוב
    נסי להעסיק את עצמך, לצאת יותר מהבית , לקרוא, תתעסקי בחיפוש עבודה ובכל הבא ליד העיקר שתשכחי מהנושא

בעזרת השם הכל יהיה בסדר ובקרוב מאוד תהיה נסיכה

הלן
  • היי מוריה

מאחלת לך המון בהצלחה ושהות קצרה בפורום הנוכחי
    תנסי להתעסק בדברים אחרים ותשכחי מעניין ההיריון
    תאמיני לי שזה יגיע ...

• היי מוריה,

את חייבת להתעסק בדברים אחרים ולהפסיק לחשוב רק על זה.
    הכי טוב שתצאי מהבית ותמצאי עבודה.

את בעצמך כותבת שלקח לך הרבה זמן להכנס להריון ראשון, אז תנסי להפסיק להתעסק בזה (כמה שזה קשה) ותמצאי לך תחביבים והתעסקויות חדשים
  • בננות!

איזה כיף לקבל תגובות מכן!! אני יודעת את כל מה שהצעתן אבל קל להגיד וממש קשה ליישם! חייבים להשתדל,, ואני ממש אשתדל, אז תודה ואת מקסימות..... ושנזכה לעבור כולנו לפורום השכן עוד החודש הקרוב!
    ושנזכה רק לבשורות טובות ישועות ונחמות!!! המשך שבוע קסום לכולם
  • בננות!

איזה כיף לקבל תגובות מכן!! אני יודעת את כל מה שהצעתן אבל קל להגיד וממש קשה ליישם! חייבים להשתדל,, ואני ממש אשתדל, אז תודה ואת מקסימות..... ושנזכה לעבור כולנו לפורום השכן עוד החודש הקרוב!
    ושנזכה רק לבשורות טובות ישועות ונחמות!!! המשך שבוע קסום לכולם
  • היי מוריה,
    קודם כל ברוכה לפורום המדהים הזה ומקווה שהשהות שלך תהיה קצרצרה.
    כמו שהבנות אמרו כבר, להתעסק בהריון כל היום זה מתיש ועל אחת וכמה שאם את אחרי הפלה את צריכה לתת לגוף שלך מנוחה והתאוששות.

תנסי להעסיק את עצמך בחיפוש עבודה יותר ממחשבות על הריון... אני בכלל טוענת שחיפוש עבודה הוא משרה בפני עצמה:-)

תחזיקי מעמד ותשמרי על אופטימיות!
    בהצלחה

• בוקר טוב מוריה
    אני מאחלת לך שהות קצרצרה פה בפורום ובה חודש הבא זה זה....
    בנתיים תתפנקי עם הנסיך שלך ואל תלחיצי את עצמך, בעזרת האמונה הכל יהיה בסדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה