בס"ד
בנות!!!! סוף כל סוף הצלחתי להירשם!!! וואו לא יודעת למה כ"כ הסתבכתי ברישום לאתר
בכל מקרה אציג את עצמי שמי מוריה יעקוב ואני נשואה 3 שנים , יש לי נסיך מקסים בן שנה וחצי והיינו רוצים להביא לו נסיכה גם נסיכות מתקבל
אני כבר 9 חודשים ללא גלולות , בחודש הראשון המחזור הגיע באיחור של שבוע! מה שבד"כ בחיים לא קורה לי אבל הבנתי שזה משהו שבד"כ קורה לכולם! אח"כ המחזורים המשיכו כרגיל בין 28-32 יום ( הבנתי שזה טווח בסדר גמור ) אני בן אדם לחוץ מטבעי וחשבתי אולי שהביוץ שלי מגיע מוקדם ( אני שומרת נידה ) וחודש לאחר המחשבות הללו בום.... פתאום הריון ,, הייתי בשוק! אך לצערי ההריון נגמר בהפלה טבעית ( ב"ה ללא גרידה או כדורים ) כמובן בדיקת אולטרה סאונד והכל נקי מעקב עד שהבטא מתאפסת ואחרי חודש בול מחזור.... ( ב"ה אומר שהכל חזר לשיגרה לא??) מאז נסיונות שוב להריון אומנם עברו רק חודשיים מההפלה אבל שוב אני מתחילה להרגיש את הגלגל הזה של מחזור,טבילה,ביוץ,הציפייה להריון או לחילופין למחזור שאמור להגיע וזה מתסכל אותי חבל"ז!!! האמת שאני גם בבית ומשועממת רצח אני מחפשת עבודה ולא מוצאת ולכן גם אני לא מפסיקה לחשוב כל הזמן! היום אני נמצאת סה"כ 4 ימים אחרי טבילה כך שצפוי לי עוד מלא זמן עד שאדע מה קורה איתי!!! וואו בנות נראה לי שהכניסה לפורום הזה הוא הדבר הכי טוב בשבילי בשביל לפרוק קצת! חוץ מזה שגם הכניסה להריון עם הנסיך לקחה המון זמן וזה ממש מתסכל לחשוב שצפוי המון זמן.! אני מאמינה שהכל מלמעלה לא מתעסקת עם בדיקות ביוץ,חום וכו'... עושה השתדלות כמה שיכולה ומאמינה!!! בנות אני רוצה תמיכה ותגובות!! בברכת יום מקסים לכולכן

מוריה