שאלת שכר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• בן דודה שלי עובד בחברה מסויימת כבר שנתיים, זה נכון שאם הוא מתפטר הוא זכאי לפיצויים? ואם מוכרים את החברה שהוא עובד בה אבל היא נשארת אותה שם נגיד שם החברה הוא "דניאל" ומכרו אותה אבל נשאר "דניאל" אז זה לא אומר כלום נכון?

11 תגובות
עמוד 1
  • זה מאוד מורכב זה תלוי בגלל הסיבה שהוא מתפטר ,
    וגם לגביי שינוי הבעלים זה תלוי על איזה הסכם מכירה הם חתמו האם זה כולל את העובדים והאם יש להם איזה שינוי בתנאים ,או האם הותק והשכר נשאר אותו דבר
    הבנת את הכוונה שלי

• לפי מה שאת אומרת אני מבינה שהייתה קניית מניות, כלומר החברה נותרה בעינה ורק הבעלים השתנו, במצב שכזה הוא עדיין זכאי לכל התנאים שהצטברו לו

לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!

• טלטול
  • תלוי מה סיבת ההתפטרות...
    לא כל התפטרות דינה כדין פיטורין.

לגבי החלפת בעלות, במידה והוא לא מעוניין להיות עובד של הבעלים החדש, הוא יהיה זכאי לפיצויים.

• הוא הולך לעבוד בעבודה אחרת שלא קשורה לתחום בכלל (כרגע מתחזק בריכות והולך לעבוד בחברת שליחויות)
  • החלפת תחום היא לא סיבה להתפטרות בדין פיטורין

שם החברה לא מעניין אף אחד, "שם חברה" בתכל'ס הוא בעצם ח.פ. של החברה. ובעת החלפת בעלים מוחלף גם מס' חברה

• אז בפועל הוא לא זכאי לכלום?

• אם הוא לא מעוניין להמשיך תחת הבעלים החדש, הוא כן יהיה זכאי לפיצויים מהבעלים הקודם.

• טלטול לדעתי את טועה... מניסיון
    לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
  • סיווני
    קנית מניות לא מקנה בעלות על חברה
    קנית מניות מקנה שליטה

• ברור שהח.פ. משתנה זה כמו ת.ז.

המסנג'ר שלי: [email protected]

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה