אני כ"כ מדוכאת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז אחרי שימוש ראשון באיקוקלמין, בדיקת הדם הצביעה על פרוגרסטון נמוך, כלומר לא היה ביוץ.
    אני ממש עצובה. אני לא מבינה מה זה אומר שלא היה ביוץ - האם ישנה בעייה כלשהי?
    רופאת הנשים נתנה לי שוב את האיקוקלמין, הפעם 2 כדורים ביום. אני לא יודעת מתי יגיע המחזור (כי המחזורים הקודמים הגיעו לאחר כדורי הזירור והפעם הרופאה לא נתנה לי אותם).
    אני עצובה ... ולא יודעת מה לעשות בינתיים, להמשיך לנסות החודש ולהתפלל לנס או לנוח ולחכות למחזור שיגיע..
    זה ממש משפיע על המצב רוח שלי ומחר יש לי יום נישואין ראשון ולא בא לי לבאס את בעלי..
5 תגובות
עמוד 1
  • הייייי
    אל תתבאסי.. ברגע שמגלים את הבעיה הכול עובר חלק..
    דרך אגב לא בכול המחזורים יש ביוץ , זה נורמאלי לחלוטין

Live your life
  • אני איתך באותה הסירה...
    בפעם הראושנה שלי היה ביוץ ובפעם השניה לא היה...
    החלטתי לא לבזבז יותר זמן והחלטתי ללכת לרופא פוריות... הוא נתן לי לעשות מליון בדיקות לפני שממשיכים והפעם אני מקווה שעליתי על הדרך לקראת הריון.

ברוכה הבאה למועדון הפוליציסטיות:-)
    אם לא משפיע מגדילים את המינון.. זה בסדר ואין מה לדאוג:-)
    אני מבינה את האכזבה, אבל תשארי אופטימית ויהיה בסדר.
    תבקשי מרופא הנשים כדור לביוץ ותתחילי מחדש...
    בהצלחה!!!

• היא נתנה לך כדור אחד ליום??? זה לא משפיע בכלום!

• אל תהיי עצובה,
    כנראה שהמינון היה נמוך מידי בשבילך, עם האיקקלוומין זה ניסוי ותהיה..
    אני בסיבוב הראשון שלי עשיתי הזרעות, התחלתי מ2 ביום והגעתי ל4 או 5 ביום (כבר לא זוכרת.. חח) נראה לי ש5 ביום.
    הפעם אני עם זריקות, אמנם טיפה כואב אבל פחות תופעות לוואי לעומת האיקקלומין ומה שטוב בזריקות זה שאם הערכים נמוכים מעלים מינון ולא מפספסים חודש..
    יכול להיות שאולי הבדיקה נעשתה מוקדם מידי, אולי את מבייצת מאוחר?
    אצלי בסיבוב הקודם, בפעם האחרונה עשיתי בדיקה ונראה שלא היה ביוץ ואני ובעלי המשכנו "להתאמן" ותנחשי מה.. נקלטתי בלי הזרעה בכלל!!

תמיד טוב להמשיך "להתאמן"
  • אני איתך שושה !!! לא לוותר עזבי אותך בדיקות דם ושטויות תבקשי מעקב זקיקים
    ותלכי כל יומיים לבדוק לא להרים ידיים מותק
    אצלי פתאום מגודל
    16 מ׳מ ביומיים הגיעה ל24 מ׳מ
    ביום ה29 למחזור!!!!!!!! שבוע לפני שאני אמורה לקבל

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה