דר ישי תודה רבה.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שאלתי אותך על בדיקת קריוטיפ גנטי וכרומוזום y ... עזרת לי מאוד להחליט, נראה לי שעדיף לדחות את הבדיקה ובהריון הבא לעשות אותה כשאני יהיה הרבה פחות לחוצה. אם הם יעלו על הבעיה מה טוב ואם לא אז לפחות לא חיכיתי במתח ועצבים סתם. רק שאלה קטנה, אמרת לי שעושים את הבדיקה הזו לפני ניתוח של האשכים ובעלי לא אמור לעשות ניתוח זה רק כדי לבדוק אולי הם יעלו על הבעיה וידעו לסנן את העובר שיש בו את הבעיה הגנטית .
    אז קצת נבהלתי, האם יש סיכוי שהם יגלו שיש בעיה הוא יצטרך לעבור ניתוח????? תודה שוב על העזרה ...

לילך...
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    לא. אמרתי שגברים עם בעית זרע קשה או כאלה שאין להם זרע בכלל ואנחנו עושים להם ניתוח בתקווה למצוא זרע באשך, עוברים את הבדיקות האלה. אם לבעלך יש זרע , אין צורך בניתוח.

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה