שני פסים!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן,

בעודי כותבת, אני מניחה שרמות האדרנלין בגופי כעת הן אדירות... הידיים רועדות לי ולישון לא בא בחשבון!!
    מזה כמה חודשים שאנחנו מנסים להיכנס להריון ולא מצליחים. החלטנו על תהליך של ברירת עוברים כיוון ששנינו נמצאנו נשאים לגושה אז החודש חשבנו ששמרנו כדי לא להגיע להכנה של התהליך בהריון, לפי החישוב השגוי שלי קיימנו יחסי מין שבוע אחרי הביוץ ככה שלא הייתה אמורה להיות הפרייה.

היום, לאחר איחור של יומיים, שכבר קיוויתי שאולי יש משהו, התחיל לי מאין הפרשה חומה בעבודה, כבר בכנתי את עצמי שכנראה זה סתם איחור ובכל מקרה, לא קיימנו יחסים בתאריך הנכון....

לפני השינה החלטתי להסיר כל ספק וביצעתי את הבדיקה הביתית של
    yes or no

אחרי כ-3 דקות התקבל פס נוסף, אמנם חלש אבל פס!!!
    אני מקווה שההפרשה והחולשה של הפס לא קשורים אחד לשני, מחר בבוקר בדיקות דם :)

אני מאושרת
7 תגובות
עמוד 1
  • איזו בשורה מדהימה...
    דווקא שלא חשבת שיקרה, אז זה קרה!!!
    מזל טוב!!!
    מאחלת לך הריון קל ותקין!

• אז הפס החלש בהכרח מעיד על הריון?

דרך אגב, יש לי תחושה של שלפוחית רגיזה, כל הזמן צריכה ללכת לשירותים
    מקווה שזה עוד סימן שאני בדרך הנכונה

:)

• כמו שאומרים אצלנו בפורום
    פס זה פס
  • וואווו אז נכנסת להיריון באופן טבעי ?

מה זה ברירת עוברים ?

אני מאורת בשבילך !!!

• מזל טוב מאמי!!!.... - בזמן האחרון אני מרגישה שהרבה מהבנות נקלטו זה תחושה שלי או שזה אכן נכון????
    איזה כיף .... שיהיה הריון קל עגול ובריא....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה